![]() |
Koji je najbolji audio player?
Koristim već dosta dugo Jetaudio. Ima odličnu, možda i najbolju kvalitetu zvuka. Ima i ugrađenu funkciju pretvaranje stereo zvuka u 5.1 (multi channel) što funkcionira također odlično. Jedino što mi kod njega smeta je library, koji je u usporedbi sa gotovo svim drugim playerima katastrofa.
Tražim playera sa odličnom kvalitetom zvuka i ostalim navedenim funkcijama (koje su također odlične :D). Video mi nije bitan. |
Foobar + plugins ;)
|
Winamp?
|
Citiraj:
|
Molim lijepo listu plugina za Foobar. Dali ima nekih posebno za neki žanr? Da li postoji mogućnost auto update za plugine?
|
Citiraj:
Jos stavis fooava i imas player koji i izgleda mocno. :) |
Ostani na JetAudiu, bolji all in one ne postoji. Za library ti preporučam Silverjuke
http://www.silverjuke.net/en/ |
Citiraj:
Ne postoji mogucnost auto updatea, ali ne vidim niti potrebe za tim... |
Isprobao sam foobara i plugine. Sviđa mi se program i izgled, ali je kvaliteta zvuka bolja u JetAudiu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li moram taj plugin posebno uključiti, ili je auto-enabled?
|
Citiraj:
|
Meni na mojoj zvučnoj neće pokrenuti na 32 bit-a kada stavim na KS: dok na 24 bit-a radi ali je zvuk lošiji, problem je u tome kaj stavim na DS: i radi na 32 bit-a i zvuk je super? Zašto neče na KS: 32 bit-a?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:respekt: sigurno postoji neka kvaka (nestabilnost sustava, nekompatibilnost s nečim već...samo bubam)? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hvala Morph i Baja! Prezadovoljan sam s foobarom. Malo sam se morao poigrati s njim, ali sad je skoro sve na svojem mjestu :D Znaš li možda kako mogu koristiti tipke za play, pause, itd... na tipkovnici dok je program minimiziran (sve komande radi dok je prozor označen)? Postoji li plugin za to? Imaš li možda neki link za equalizer presete?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Winamp... Foobar je nekako prekompliciran za obicnog audio playera.
|
Winamp 2.91 + Audio Burst System 2.10
Hebeš mi sve po spisku ako nešto producira bolji zvuk od navedene kombinacije... Winamp 5+ je spor i ima previše rupa. 2.80, 2.81 i 2.91 su najbolji. Foobar sam koristio kratko, al mi je bio prekompliciran i nepregledan (jer mi se neda upoznavati kad im je Winamp savršen). Tko želi koristi Winamp 5, nek koristi verzije 5.2xxx ili 5.3xxx, jer novije i starije verzije petice su očajno spore i prepune bugova. Mislim ne smeta mi bug sa playlistom, ali pucanje zvuka je grozno! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da bar postoji lite verzija Winampa sa samo libraryjem i playlistom... Bilo bi savršeno i brzo. Meni najbolje u Winampu odgovara baš taj library (izravni odabir pjesama po autoru i genreu). Probao sam bio i Foobar, naravno, al nekako mi se nije dalo gnjaviti sa svime. |
Svako koristi kaj mu najbolje odgovara, ali kad i ako si čovek da truda (a s današnjim verzijama se više ne treba ulagati sate i sate u Foobar, a tome i svjedoči morphov odličan vodič) i složi Foobar nema govora o nepreglednosti, kompliciranosti, nedostupnosti librarya ili pak nemogućnosti podešavanja tog istoga librarya, po svim mogućim kategorijama i načinima. Mislim da se (svi) možemo složiti da u ovom (i masi sličnih) primjeru nema govora o kompliciranosti ili nepreglednosti.Čak se i najdetaljniji i na prvi pogled užasno komplicirani setupi, daju složiti u svega nekolko minuta.
|
Citiraj:
Budući da sam prekjučer bacio novi Win, baš ću isprobat Foobar prije Winampa. |
Citiraj:
Shortcuti rade oklično. Equalizer preseta baš i nema. Na cijelom netu samo onaj koji si mi ti dao, od različitih ljudi, ali stalno isti. Nadao sam se nekom setu, Rock, Metal, Techno, itd... kao što ima kod drugih playera. Čudi me da nisu stavili nešto po defaultu. Pokušat ću "prepisati" presete od JetAudia. |
Našao sam malo opširniji set preseta: http://rs3.rapidshare.com/files/1633217/foosets.zip
Jel zna netko možda za neki plugin za prikazivanje pjesme koja trenutačno svira (balloon, osd text, što god..)? |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |