![]() |
3mj Flat rate fake!!!
skoro su me zajebali! Max promet za jedan od 3 "besplatna" mjeseca je limitiran na 5GB nakon toga paketi se naplaćuju. To je na svojoj koži iskusio moj frend KeLLe koji je u nekih 7 dana nakon instalacije skinuo oko 7GB i naravno došao računčić. Mene je na vrijeme upozorio jer sam i ja skinuo već nekih 3GB a dobio sam ga kasnije od njega na svu sreću! Švapska đubrad :grrr: :rambo:
|
A gdje pise tih 5GB? Ako nigdje onda se treba obratiti drustvu potrosac i tuziti ih. jel onda je to cista kradja!
|
kad smo vec kod te teme. da trebalo bi se javiti potrosacu jel ovoprelazi sve mjere.
uglavnom kaj sam stel reci, kaj sam ja to nacul da bu mozda i CARNet uvel uslugu DSl-a za studente. jel to istina, navodno zavrsavaju upgrade linkova modju skolama i ucilistima pa bi to nakon toga trebalo zaziviti. |
stvar je u tome da to nigdje ne piše!! Još mi čovjek kaže koji mi je stavljao znaš ti da imaš 3mj besplatno! Ja ono da da !! i frendu dođe račun!! to je za popizdit
|
darth....da nije u pitanju Iskon ????
|
JOš nisam čuo da se nekom to dogodilo na HT-u.Meni je flat(doduše samo dva mjeseca) obračunat kako treba,tj. nije naplaćen nikakav dodatni promet.
|
Tip je uzeo DSL net account od Iskona - oni imaju 5 Gb ograničenje na " flat rate " :D :beer:
|
Ne nije riječ o Iskonu nego baš HT
@ Acer koliko si prometa napravio u 1 mj? |
Citiraj:
Ja sam preko T-coma. |
znam ljude koji su imali preko 100gb mjesecno (768k i 1,5mbit DSL) kod HTa i placali 25kn onaj "free" paket
sada da li su oni racunali od 1.8. tri mjeseca flat, ili kako vec, to vidi u ugovoru za maxadsl |
Ja sam razgovarao s dr.fiksijem i on je skidao u prva dva mjeseca ogromne količine podataka (komp se nije gasio) i nije mu niš naplaćeno viška.
|
lolčina! čovjek je na Iskonu....:rolleyes:
|
Citiraj:
|
don't shit me. nigdje nepise u ugovoru, 3 mjeseca IMAS flat.
btw, od 19.10-16.11 - > 20,24GB. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Istina, ja SAM stvarno "grčio" komp do kraja, a dio nisam niti spavao... NIŠTA mi nije naplaćeno dodatno.Naravno, to prođe-a onda Vam dolazi REALNOST-i ugovor na godinu dana.Čim budem u mogućnosti uzeti wisp ili bilo što drugo(Optima?)-odmah ću tako učiniti.Nemojte se prebrzo obvezati... Dok drugi operater krene, meni će i tako završiti ugovor(makar sumnjam da će biti išta od toga, ali ako ide lipa manje DTu-BOLJE!) |
Citiraj:
treba biti 157 + 24 kn obaveznog prometa sve dodatno se ne naplacuje... zanci trebo je dobit oko 180 kn... A kolko je dobio? |
kako ako je 3mj sve besplatno ? Zašto bi plaćao mjesečnu pretplatu i promet ? Tako ti dođe inače
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ok sorry znam da je besplatno: priključenje, modem, aktivacija, instalacija, ali nisam znao za onaj paket od 24 kn da se plaća! i da zbog njega dođe skoro 190 kn umjesto 160!
|
Sad znas :D lol
|
Prva tri mjeseca je SAV promet besplatan. Račun koji ti dolazi je cca 150kn. Nakon tri mjeseca imat ćeš cca 180kn.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:38. |