![]() |
Mobitel za oko 1000, max 1500 kn
Za koji dan idem si uzet novi mobitel, pa da čujem i preporuke za neki oko 1000 po mogućnosti, max 1500 kn.
Na mobitelu meni trebaju uz osnovne "potrebe" bluetooth i mp3 player :fiju: Dakle, molim preporuke u ovom rangu cijene (u T-Mobile paketu), ali molim da potkrijepite i razlozima zašto taj kojeg preporučite, ali molim bez onih "zato jer mi je zakon" i u tome stilu. :nono: Hvala unaprijed! :care: |
SE K770 - brz soft, 1Gb kartica u bundleu, dobar zvuk, mogućnost skidanja tema, zvukova, igara,.. sa neta.
|
K770 nije los , ali bolje je dati 100kn manje i uzeti C510 za 1098kn , noviji je model , softver je dosta ispeglan , stvarno je brz mobitel , slike sa njega su poprilicno dobre , takodjer 1gb kartica i 120mb u uredjaju , tipkovnica i ergonomija mi je nesto bolja nego na k770 , a i baterija drzi poprilicno . Stvarno vrlo dobar uredjaj .
|
Hmm, ne vidim da u T-Mobile-u imaju taj mobitel u ponudi...
Ali, iskreno, ne sviđa mi se... do sada sam većinom imao SEove, tako da mislim da bih sada promijenio .... možda i nešto što nije candybar izgled. :rolleyes: |
I k770 i c510 imaju u ponudi itekako , pogledaj malo bolje na webu .
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-00-00.asp A od ne candy bar uredjaj , nokia 6650 i 6600slide ... Ili SE W595 . |
Evo, sada gledam karakteristike ovih mobitela što si, Router, predložio...
I ova nokia 6600 slide mi izgleda fora, a ima jako dobre karakteristike...samo, na T-Mobileovoj stranici mi izbaci ovo kada pokušam ući u karakteristike tog moba: An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. :stoopid: |
Evo ovdje imaju specsi , i detaljni review :
http://www.gsmarena.com/nokia_6600_slide-2355.php Amoj neki dojam o tom uredjaju bi bio samo da u mojoj malo manjoj ruci nije lezap bas najbolje , softver je klasicna nokia , solidan uredjaj . Mozda mu je cijena samo u t-mobileu malo previsoka za ono sto nudi , ne bi bilo lose da je par stotina manje :) |
Ma da, već sam pročitao jedan jako detaljan review i test te nokije i stvarno izgleda i po funkcijama je jako dobra.. (male nedostatke poput toga da nije toliko glasna kad se ne koriste slušalice i slično mi ne pretstavljaju problem)..
Nego, stvarno me zanima postoji li uopće taj model u T-Mobileovim centrima kad na njihovoj stranici mi prikazuje error kod tog moba?? |
Postoji u nekom centru sigurno :) A to kaj izbacuje error nije nista cudno , i za neke druge uredjaje prije je znalo izbacivati , ali moglo ga se kupiti normalno . Uvrsten je tek u ponudu prije par tjedana , pa mozda jos nisu izradili stranicu za tocnim karakteristikama .
|
Evo, sad na youtubeu gledam review-ove i mobitel mi stvarno odgovara... brz, ima mp3 player koji odlično reproducira glazbu na slušalicama, 3.2 MP sa bljeskalicom...
Nadam se da ću ga naći u tmobile centru... :D |
samo simpa ili simpa mix, pretplata?
|
Ma idem na samo simpa paket...
Nego ovako, sve mi se više čini da ću uzeti LG KC550.. ima li netko iskustva s tim mobom, jel mu brz software..? |
Nadam se da je softver sad na kc550 osjetno poboljsan , jer prije par mjeseci je bio koma . Uredjaj je bio poprilicno spor , u multimediju je znao ulaziti citavu vjecnost , zatim za spremiti fotku po pola minute je bilo normalno , baterija je drzala dan i pol , tu i tamo se znao zblokirati ... Uglavnom uredjaj me izludio sa tim softverom , i tada ga se nije moglo promijeniti jer je to bila jedina verzija za kod nas , a onda sam vec citao na stranim forumima da ima neka novija verzija koja rjesava vecinu bugova . Kao dobre strane bi naveo ergonomiju u ruci , zatim tipkovnica , displey i kvaliteta slika kad se prebace na komp . Ako je danas softver poboljsan , uredjaj je dosta isplativ , za 1000kn nudi dosta .
|
A LG KP 500 a.k.a Cookie?
Neš takvog ti se ne sviđa? BTW Router kakav je KP 500 po tebi? |
Cookie je po meni odlican i za te novce super kupnja. Ali u t-mobile ponudi ga nema , a ni u tele2 gdje je 995kn ga nema za kupiti - brzo je rasprodan jer uredjaj nudi puno i mnogi su ga zato uzeli . Touch na mobitelima postaje dosta popularan i uredjaji poput cookiea koji za pristupacne novce nudi upravo to , su dosta popularni . Neki ce ga odmah prekriziti jer nema wlan i gps , i softver mu je kao dummby telefonu bez previse mogucnosti prosirenja , ali uredjaj je zapravo dosta dobar .
|
uzmi sony ericsson c902, imas na njuskalu.hr, ljudi prodaju nove s 2 god garancije za 1000-1200 kn. moja sestra uzela isto za 1000 kn, ostao sam impresioniran mobitelom...
|
@Ati freak - ne, nešto poput Cookie-a ne bih htio jer mi se taj TS (koji se kod LGova brzo izgrebe, znam jer moj frend ima jednog...čini mi se viewity)
@Router - danas sam bio u t-com centru i malo čačko po KC550 i iskreno, nije uopće bio spor... dakle, slažeš se da je to dobar odabir za te pare? |
@Router : Kako djeluje preglednik dolumenata i koje extenzije podržava? ( Doc ili Docx ili nekaj trećeg )
http://www.lge.com/products/model/detail/kp500.jhtml Tu piše samo MS office... To znači i powerpoint , exel ? EDIT: jel moguče pogledati film na njemu , tj kak djeluje... |
Kc550 je sigurno dobar odabir , za te novce je odlicno opremljen :)
Preglednik je malo sporiji u odnosu na recimo neke poslovnije mobitele , nisam probao powerpoint i excel , ali dokument iz worda otvori normalno . |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Taj mob je moj izbor :D |
Citiraj:
Ma nije off topic , i Cookie je mob za kupnju do 1000 ili 1500kn kao sto je i naslov :) |
Citiraj:
Citiraj:
Dobre stvari su kamera, slike po mraku možeš zaboravit. Video isto je dosta solidan iako se znaju pojavit artefakti prilikom brzog pomicanja mobitela. Baterija zasad drži dobrih 4-5 dana. MP3 player odlično funkcioniora, zvučnik je dovoljno glasan. Slušalice koje se dobiju u paketu su zadovoljavajuće iako bi bilo bolje da mobitel ima 3,5 mm konektor. Displej je velik, slide kvalitetan, tipkovnica u redu. |
@Router - kao što je i ivan7cro rekao, trebao bi podržavati pdf, ppt, doc, txt
@ivan7cro - Hmmm... vidjet ćemo hoće li ta kartica stvarat problema... ugl, uzimam taj mob sutra prijepodne ... :chears: |
Stvarno nisam znao da podrzava , isprobao nisam , a kroz ruke tolko toga prodje da se ne moze ni upamtiti sve specse od svih uredjaja , nemojte zamjerit gresku :)
|
Kupio danas LG, za sada mi je predobar :D, jako glasan može biti (i na slušalice, a i ovako).. jedini problem na kojeg sam naišao je da mi sve što prebacim plavim zubom ide direktno na memoriju moba, a ne na karticu... zna li netko kako to naštimati da direkt na karticu ide?
|
Citiraj:
|
Aha, ok.. ma nema frke, to onda odmah prebacim na karticu čim primim i oke :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:57. |