![]() |
CoD4 FPS drop
FPS-i ocajno padaju pri pucanju i pri dimnoj bombi..
inace se vrti oko 200, al cim zapucam vrti se oko 60 pa cak padne i ispod.. 4870 saphire, 4gb @ 800 MHZ, 2.6 AMD OC x2 Postavke: sve na low-medium, rezolucija 1280+1024, texture rezolution-high Eh sad, da li je to zbog zagrijavanja, ili drivera.. neznam. PLS help me Driver koji mi je gore je 8-12 |
Citiraj:
Ispod kao što? 50, 55 ili možda 12 Ako imaš 50-60 fpsa onda igra letiiiiiiiiiii i nemaš razloga za zabrinutost |
Citiraj:
|
da i mene muci ista stvar,kad neki dim ili eksplozija budu onda mi padnu frameovi u crveno,na oko 40-60,inace su lock na 120
|
Nemrem reć da sam ikad iz svog iskustva vidio razliku između 60 i 100 tj. 200
Ovo mi se čini dost logično: (ak ima neko nešt pametnije nek veli) Ok, let's get a few things straight. If your laptop runs at 60Hz, you want 60fps. No more, no less. There is a difference between 30fps and 60 fps and most gamers can see the difference. However, above 60fps, there is little discernible difference in terms of smoothness because the screen is actually only still showing 60fps. In fact, higher framerates are actually bad for the experience because it creates judder. |
Nećemo se i u ovoj temi prepirati oko razlike između 60 i 100+ fps-ova jer takvih tema već ima na ovom forumu. Razlika postoji, samo što su je neki osjetili prije, neki će kasnije...
|
A tko se prepire? Samo pokušavam dobiti neki smisleni odgovor, jer za sada nisam našao neki argumentirani odgovor na ovo, ali onda će se ovo pretvorit u off topic.
EDIT: Maloumni kako si stavio postavke u Catalystima? 3D settingse bi trebalo postaviti na Performance. |
Jesi visio na svakakvim serverima sa svakakvim modovima? ako jesi reinstal igre, tako se meni znalo dogadati na dvojci...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:30. |