![]() |
Igra Mafia na Visti biznis
Imam problem s igrom Mafia tijekom instalacije,znači ubacim cd 1 no prije nego počne instaliravati me pita da ubacim cd 1 (iako je već u dvdromu),problem sa pokušao riješiti time da sam Launch.exe kao i setup.exe stavio na Run as administrator i u kompatibilnosti sa xpom sp 2 (i sve kombinacije na ovu temu) no nažalost nisam uspio riješiti ovaj problem,pa ako ima netko ideju bio bi mu jako zahvalan jer se radi o legendarnoj igri.Hvala unaprijed
|
Neznam koliko CD-a ima, ali probaj na disku napravit folder Mafia, sve datoteke sa svih CD-a iskopirat u taj folder i pokrenut instalaciju.
|
Napravi si iso image svakog cda pa probaj pokrenuti instalaciju preko daemon toolsa.
|
Citiraj:
probao sam sve kombinacije s isom,i bez,odnosno iz foldera i sa cd-a,niš nije pomoglo nažalost :( |
Jbg.
Neznam sta bi jos mogao probati, osim staviti XP gore. Ocito da ne šljaka na visti. |
Citiraj:
Kako,pa ja bratu kupio u algoritmu i radi,Vista je home,32bitna. Grafička je 8400M GS na laptopu,128mb. I radi super na nativnoj rezi 1280x800. Kompatibiliti mod je pokrenut kao xp sp2,to je sve. I radi odlično na 32bit visti. Ali čini mi se da sam ja :google: na tu temu bio,nisam zapamtio link ali ima tona tema i rješenja. Baš ako se ne varam za koju verziju Viste oće,koju neće. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A ništa, naruci igru pa cekaj dok stigne. |
Citiraj:
ili nisi? :( |
59kn,original Algoritam:D. Nema bolje terapije od popatchanog originala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:15. |