![]() |
Novi driveri 66.93
Na sluzbenim stranicama NVIDIAe su objavljeni novi official driveri 66.93!
Zanima me ak je netko slucajno instalirao kako rade sa serijom 6 (6800 gt) i ima li problema, bugova... Koliki score u 3dmarku 05 (iako je to malo bitno al nek se nadje)? |
WOW!Konačno...
to sam DUGO čekao. Nešto su bili stali.Baš DLam... vidjet ćemo kakvi su. |
Skinuo jućer .... javim za par dana kakovi su prvi utisci :D
|
Jel ovo možda zbog nadolazećeg half lifea 2?:D
|
skidam i ja, bas da vidim razliku u 3dmarku (vjerovatno je veci score u 05) sada koristim 66.81 i rulaju
|
napokon, bem ti!
odoh DL |
Jucer sam ih instaliral... Nisam primjetil jos nikakvu razliku...valjda su stabilniji od prosle verzije... A veci 3d mark score je neizbjezan :p
|
Citiraj:
Eh, em se opustim od šoka skidanja 20 + 28MB drivera za jedan komp putem modema, izađu drugi...ma nema šanse da to sad idem skidat...***** ti modem:rolleyes: |
Citiraj:
kaj bi mi modemaši bez Guru3D >> 10Mb |
Ja sam ih danas instaliral, veči su skorevi u 3d markovima i u Doom3 dobio sam 5fps više u testdemu.Jedino me zezaju playeri za gledanje divx-a kad ugasim player ko da na sekundu zašteka miš.Događa se kod bs playera i win playera.
Inače sa 61.77 i 66.93 mi se događa da kad stavim na film desni klik da odaberem player onda mi prvo pocrni ekran na 2sek i dođe slika. Monitor je LG F900P graf. Leadtek 6800GT.Stavil sam i drivere za monitor ali je isto. |
nikakve razlike
athlon64 3200+ 512kb L2 222x11 asus k8n-e deluxe 2x120gb raid O 2x512 geil value 3200 zalman 7000cu ledtek 6800 gt 405/1110 audigy2 zs Samsung 21 syncmaster1100df 2005: 5191 |
Evo, tek da prokomentiram!
Mala poboljšanja u 3Dmarku, osjetna u 2005 verziji, no sve u svemu...nje-sra. Postoje li ijedni driveri serije 6X.XX koji mogu FarCry normalno vrtit bez onako gadnih efekata na vodi. Nadalje, tek za pokudu, ova nova verzija donosi i gubljenje tekstura, totalno izbjeljivanje boja......koma....kupiš karticu za tri i po 'iljade kuna i nemoš normalno odigrat jednu hebenu igru:fuming: Puša... Ak ćemo realno, ne da sam sad razočaran, nego su te optimizacije određene igre za određenu karticu doslovno pljuvanje po potrošaču. Recimo samo da mi na R9800pro FarCry izgleda doslovno savršeno, kojegod drivere stavio od zadnjih 5 verzija, a radi svega 2-5% sporije na very high details nego na geforsici koja još u potpori ima 256MB, a koja nikako da naiđe na sretne drivere... |
Citiraj:
|
Mene IZRAZITO zivcira sto nikako da izadje driver gdje je moguce ukljuciti triple buffering! Bez njega se na Vsyncu gubi oko 30% frameova u FPSovima a bez Vsynca dosta igara izgleda ocajno (Doom 3 posebno)! Mora da je ipak u pitanju hardwersko ogranicenje jer neznam zasto bi se inace konstantno oglusavali na zelje korisnika...
No, sto je tu je, al valjda ovi driveri ipak nose bolju podrsku za seriju 6 s obzirom da su zadnji official izasli jos u 7 mjesecu (61.77) kad je serija 6 bila jos jako ''friska'' pa se nije ni mogla ocekivati bolja driverska podrska... |
Istina je da se nvidia pomalo uspavala
što se tiče drivera...ATI se počeo iz petnih žila truditi da se iskorjene problemi-a nvidia se "ununala".Pa gdje im je ona "eksplozivnost" u izdavanju drivera?Što je ovo sad?Nisam mjerio, ali mislim da je ovo jedno dugo čekanje, spram nekih prijašnjih izdanja. I da-DOJAM-nisam ništa mjerio.Sve radi dobro, tj čini mi se isto kao prije.Valjda će se pokazati u nadolazećem vremenu da se nešto promijenilo. Što se tiče FCa-TOLIKO sam ga već izmrcvario da mi se neda više ništa stavljat na njega.Fakat.A i taj PATCH je long overdue. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se drivera tice, NVIDIA je obecala da ce od sad nove verzije izlazit brzo, a ne kao zadnjih par mjeseci. |
Whatever...
samo da vidim da ekipa nešto radi. Jer ne kupuješ samo karticu, već s njom i eventualno DLanje novih drivera, kao i sve moguće podrške itd. Dakle, karta je daleko od samog sklopa.U to su se vjerujem i neki uvjerili...kad karte samo nisu bile tako loše, ali su ih driveri doslovno skroz zakopali. Barem da se kreće.Mene zanima što će biti kad HL2 stvarno iziđe. |
Stari moj, instraliro sam nove drivere, i sa bijednih 2500 3d (0'5) marksa, skoči na već solidnih 3255.Canyon flight izgleda prekrrasno, i vrti se s 20 fps.
|
Stari moj .... ti nisi stavio zadnji patch za 3D Mark 2005 :D :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ustvari ti driveri donose podršku za nVidin SLI ako se ne varam na 6600GT i 6800GT/Ultra HL2 izašao još ga samo moram nabavit but how???:(
|
Citiraj:
HL2?Pa jednostavno... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:27. |