![]() |
hp vs toshiba vs hp
koji od ovih preporučate?
HP 6730 NA783ES Toshiba A300-1N8 HP 6735s FU602ES Koji je najkvalitetniji i best buy? p.s. mora biti iz ponude Peveca pa su zato samo ovi modeli nabrojani |
Prvi HP mi se čini najbolji jer ima solidan procesor, veliki disk i najbolju grafu od navedenih modela. btw, Pevec nikada nije bio jeftin glede hardwarea, dapače bio je 20-30% skuplji od ostalih, a mnoge firme nude besplatnu dostavu za tu lovu, pa razmisli i o toj soluciji
http://www.nabava.net/trazilica.php?...3ES&x=783&y=96 |
ja ti toshibu od srca ne preporučam.....ja je imam i pokaja sam se što sam je kupio. Nemaš drivera za Xp a ima i ostalih mana koliko oćeš
|
Citiraj:
Sestra ima Tošibu iste serije samo se grafe razlikuju, i prezadovoljna je, ja sam ga intenzivno koristio neka dva mjeseca(multimedija, surf, office), nemam zamjerki, bljutut, vajerles, mrežna, sve funkcionira, ne grije se previše, nije preglasan, mislim da bi time zadovoljio sve kriterije koje 99% kupaca laptopa imaju.... A obzirom da ima 2 godine garancije, bolji je izbor od HP-a, naravno ako su im približne cijene |
Qosmio serija je kvalitetnija od Satellite serije, a samim time i skuplja. To je multimedijalna Toshibina serija pa je i opremljenost bolja.
|
Citiraj:
Iako budimo realni, ako je kao većina padobranaca na ovom forumu, kupit će nešto deseto na kraju:hitthewal: |
tomo je u jednom drugom postu spomenuo da ima Qosmio pa mi valjda to ostalo u uhu.
|
Hmmm, znači nije zadovoljan sa lapom od soma € ili više, i još ga uspoređuje sa duplo jeftinijim primjerkom, i naravno čim njegova Tošibica ne valja, ne valja ni jedna:stoopid:
Ali dobro, glavno da je Golf zakon:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |