![]() |
Asrock i CeBit iznenađenje!
Mnogo dobro...
Citiraj:
Dali može obratno? Ne znam, ali moguće je!:chears: U svakom slučaju zanimljivo!:respekt: |
ma to se treba rjesiti jednom za sva vremena, nema nikakvog razloga zasto bi tehnologije bile medjusobno nekompaktibline osim proizvodjaca koji pokusavaju kupca obvezati na koristenje samo svojih proizvoda na bas svakom jebenom PCBu. Tu su jednaka gamad i nvidia i amd. A nije ni intel bas cist, ne zna koga mrzi vise a ne zeli opet raditi protiv niti jednih pa rjesenje koje podrzava oboje izbaci tek na ploci koja je kostala koliko? 650$?
|
http://www.madshrimps.be/?action=get...99&articID=915
Evo to je sve tu, tako da se ima source... :) Mene sad zanima dali bi se mogao napraviti i obrnuti postupak, tj. sa crossfire-a na SLI. :) |
Citiraj:
|
Valnješ mogo si jednostavno dat link...a ne da kopiraš...ccc
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovaj, stavite par linkova, da mogu pročitati, nitko nije napisao ništa detaljno...
Bilo bi predobro da mogu svoju crossfireicu upregnuti u SLI, bez potrebe da mjenjam ploču ili čekam novi AMD-ov chipset koji podržava SLI/Crosfire odjenom. (možda ni neće biti tih chipseta od strane AMD-a) |
Problem očito nije tehničke prirode nego u licencama. Sumnjam da će nvidia samo tako to dopustiti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne razumijem, kako ilegala, kad intelov x58 chipset odavno podrzava oba multigpu sistema?
Koji su to tvrdokorni slijepi birokrati, pa nitko od njih dozvolom nebi nista izgubio: Nforce bi dobila nesto ati crossfirea, i jednako tako bi ati dragon dobio nesto sli kartica, svi na istom, samo sto bi korisnici imali bolji izbor. Ovo ucjenjivanje platformom im cini samo suzavanje svoje nishe trzista i kruga kupaca. Ista fora sa Physx... |
Citiraj:
Guzičari su ti ti iz nvidie i boli ih kita za nas korisnike.samo da oni imaju para za tankat jahte:goood: |
a ovi iz AMDa nisu? Sve je to ista banda kada je ovo u pitanju.
|
Al ja bez te bande ne mogu zamisliti život. :(
|
|
|
Pa kako netko može prodavati SLI ploču bez certifikata?:stoopid:
To može samo gigabyte napravit, stašno... Ne želim vidjeti lica korisnika koji kupe ploču i skuže da su zahebani do bola...:nono: |
Pa ima crossfire certifikat, kao i starije ploče s intelovim čipsetima.
|
Citiraj:
|
ma neka se samo dize buka. Ako bude dovoljna mozda i u glave odgovornih kretena u nvidia i amd-u udje cinjenica da korisnici zele pravo izbora.
|
Citiraj:
|
pa tehnicki sve njih. Samo sto zivimo u cudnom svijetu :)
|
Citiraj:
|
Mozda im kriza malo jaze prisvrbi pa se sjete dogovorit nesto jer razjedinjeni i u svadji, mnogi ce odapeti. Enivej, da, na BIOS sam mislo, dam se isto tak kladit da, kad bi se nekom dalo hebat sa bios reverse engineeringom, bi stvar sljakala i na X38,P45 ak ne i p35... Ovo prebacivanje biosa sa jedne maticne na istu takvu, samo birokratski prebrandanu je prejednostavno :) Ja se ipak nadam da netko omoguci physx na aticama. Ne treba mi za igre, ali mi par pljuginova za rigid body/fuid dynamics, jako voli physx:)
|
sljakalo bi na svakom chipsetu. Mislim da je tehnicki nista uopce i ne ovisi o njemu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:37. |