![]() |
Problem sa USB memorijom:
Imam problem sa Kingmaxovom USB memorijom (512mb, usb 2.0). Kod svakog priključivanja windowsi (xp pro) zahtjevaju formatiranje. Naravno, prvi put sam napravio format, ali to windoze nije omelo da isti zahtjevaju nakon svakog priključivanja... pomalo se izgubio smisao usb memorije...
Zna li netko kako riješiti ovu muku? Hvala i pozdrav! |
a koju matičnu imaš. Da probaš stavit joj nove drivere.
Ja iman abitovu NF7-S v2.0 i zajebavalo me to isto ka i kod tebe. I nije mi tila matična instalirat podršku za usb 2.0, al kad san instalira SP1a problem se rješia. Pa ne znan probaj nove drivere, ako ti ne pomogne, sorry! |
Imam isto kingmax ali 256 MB
Nikad jos nije trazio format, nije trebalo ni prvi puta formatirati. Djeluje mi da je neispravna. |
takvi problemi se znaju javljat na windowsima bez sp1 koji sadrži podršku za usb 2.0... alternativno potraži usb drivere na abitovoj stranici... premda bi stick trebao raditi u usb 1.1 modu po nekoj logici...
|
E pa to san i ja reka, meni nije tija na usb 2.0 dok nisan instalira SP.
A prije toga je moglo ić na 1.1 Stoga sve mi se više ćini da je njegaova memorija u kvaru!!!! |
Reklamacija :beer:
|
Pa i ja bi tako napravia.
Reklamiraj, boli te kurac imaš garanciju (valjda)!!! :-) |
Obrati pozornost na način na koji vadiš USB-iz koma. Možda si ga iščupao dok je on skido fajl, vjerojatno ga je defektnog spremio i kad si ga ponovo htio pokrenuti nije ga prepoznao i tada traži formatiranje. Safe remove !
|
Gle ako imas garanciju odi reklamirati i tocka.
i jos nesto aeron... malo je glupo al ono...:rolleyes: dali bi ako je ikako moguce maknio ovaj svoj ultrasuper ruzni avatar:D :clap: Mislim coece bojim se gledati u njega koliko je odvratan.ozbiljno. Gdje si ga samo iskopao?? Daj ga meni za dusu makni molim te. eto:beer: :beer: >>>>>NHF<<<<< |
E KUKY ova ti je dobra!!!! :-)
Al znaš ono: o ukusima je neukusno raspravljati!!!! |
Citiraj:
Ok ovo o ukusima, ali strah me pogledat u njegov avatar koliko mi je ta spodoba ruzna.:D :p |
Slažem se u potpunosti: RUŽNA JEEEEE!!!!!!!!!!!
|
Citiraj:
Alo aeron mici tu spodobu :clap: :D :D :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |