![]() |
Ne,ozbiljno,dal ima još koji dućan u Zagrebu osim algoritma sa online MMORPG
Dal ko zna adresu nekog dućana, osim Algoritma, jer on nema, masivne online MMORPG.Lineage 2
Daj nemoj zatvorit ovo tražim igricu već fakat dugo, a osim toga ne tržim broj nekog pirata nego neki LEGALNI dućan. Daj ak neko zna nek se javi. |
Sory, moja isprika. Pogrešno sam te shvatio. Previše piva sinoč:D
Jesi zvao njih i pitao za nekog drugog distributera? |
Probaj u Videotopu, oni su u Laginjinoj.
|
nisam siguran ali ako nemas za kupit u ducanu, zar nema opcije na netu je kupit i downloadirat?
ja sam neki dan nabavio tako Ragnarok Online |
U Algoritmu imaju par igara (planetside i jos neka,i think)a veca ih se moze s neta downloadat. E, kad smo vec kod kupnje igrica mene zanima na koju foru Dawn of War jos nema u Algoritmu a u Europu je dosao 21.9. :fuming: Naruciti prek neta mi je glupo jer se ceka preko 2 mjeseca osim ak se ne platio avio a to je onda preko 50$ dodatne postarine
|
Teško ... Algoritam ništa ne valja što se tiće promptne nabave igara ....
Kak smo mi treća zemlja na listi zajedno s Afrikom - tako se i igre u HR šalju podosta kasnije .... Kaj se tiće MMORPG - kod nas se baš i ne igraju previše - skup net ( hvala DT ). Tako da se Algoritmu ne isplati kupovati takove igre :beer: |
steta... mislim da nije zahtjevna puno po pitanju bandwitha...
zarazna do boli... ka diablo na n*1000 - ima toliko opcija,oruzja,lvl,questova i 1000 igraca koje sretnete... ufff samo se nadam da mi ovo nece puno ujecat na zivot... |
kolko košta kupnja igre preko neta, na kojoj stranici ima toga?
šta se može dogoditi ak se npr. UT04(ne original) il nešto slično ne original igra na netu? |
Citiraj:
kao drugo u laziš u zabranjene vode tako da se okani ove teme prije nego dobiješ po prstima (bolje da te upozorim ja nego neki nabrijani mod poput tor-a....zadnji put kad je on reda radio pol foruma je banano :D :p ) |
dobro,
gle ovako, zanima me ako kupim igru za 20dolara na Amazon stranici kolika je još poštarina i kolko se obišno čeka? |
hmm nisam bio na amazonu ,ali takve stranice uglavnom imaju cijenik dostave....pa probaj potražiti Hrvatsku u njemu....
druga opcija je da pošalješ mail direkt Amazonu i pitaš ih isto pitanje koje si ocdje pitao... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |