PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Ne,ozbiljno,dal ima još koji dućan u Zagrebu osim algoritma sa online MMORPG (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=14118)

JVC HX-Z10 06.11.2004. 19:55

Ne,ozbiljno,dal ima još koji dućan u Zagrebu osim algoritma sa online MMORPG

Dal ko zna adresu nekog dućana, osim Algoritma, jer on nema, masivne online MMORPG.Lineage 2
Daj nemoj zatvorit ovo tražim igricu već fakat dugo, a osim toga ne tržim broj nekog pirata nego neki LEGALNI dućan.
Daj ak neko zna nek se javi.

tor 06.11.2004. 21:21

Sory, moja isprika. Pogrešno sam te shvatio. Previše piva sinoč:D
Jesi zvao njih i pitao za nekog drugog distributera?

rendula 06.11.2004. 21:24

Probaj u Videotopu, oni su u Laginjinoj.

ßellerophon 07.11.2004. 11:30

nisam siguran ali ako nemas za kupit u ducanu, zar nema opcije na netu je kupit i downloadirat?
ja sam neki dan nabavio tako Ragnarok Online

darth_maul 07.11.2004. 14:30

U Algoritmu imaju par igara (planetside i jos neka,i think)a veca ih se moze s neta downloadat. E, kad smo vec kod kupnje igrica mene zanima na koju foru Dawn of War jos nema u Algoritmu a u Europu je dosao 21.9. :fuming: Naruciti prek neta mi je glupo jer se ceka preko 2 mjeseca osim ak se ne platio avio a to je onda preko 50$ dodatne postarine

Paske 08.11.2004. 09:24

Teško ... Algoritam ništa ne valja što se tiće promptne nabave igara ....

Kak smo mi treća zemlja na listi zajedno s Afrikom - tako se i igre u HR šalju podosta kasnije ....

Kaj se tiće MMORPG - kod nas se baš i ne igraju previše - skup net ( hvala DT ).

Tako da se Algoritmu ne isplati kupovati takove igre :beer:

ßellerophon 08.11.2004. 16:45

steta... mislim da nije zahtjevna puno po pitanju bandwitha...
zarazna do boli... ka diablo na n*1000 - ima toliko opcija,oruzja,lvl,questova i 1000 igraca koje sretnete... ufff
samo se nadam da mi ovo nece puno ujecat na zivot...

JVC HX-Z10 09.11.2004. 21:41

kolko košta kupnja igre preko neta, na kojoj stranici ima toga?
šta se može dogoditi ak se npr. UT04(ne original) il nešto slično ne original igra na netu?

MentalHarikiri 10.11.2004. 00:15

Citiraj:

Originally posted by JVC HX-Z10
kolko košta kupnja igre preko neta, na kojoj stranici ima toga?
šta se može dogoditi ak se npr. UT04(ne original) il nešto slično ne original igra na netu?

kao prvo bez ključa ni nemožeš ihrati igru na net-u

kao drugo u laziš u zabranjene vode tako da se okani ove teme prije nego dobiješ po prstima (bolje da te upozorim ja nego neki nabrijani mod poput tor-a....zadnji put kad je on reda radio pol foruma je banano :D :p )

JVC HX-Z10 10.11.2004. 09:21

dobro,
gle ovako, zanima me ako kupim igru za 20dolara na Amazon stranici kolika je još poštarina i kolko se obišno čeka?

MentalHarikiri 10.11.2004. 11:40

hmm nisam bio na amazonu ,ali takve stranice uglavnom imaju cijenik dostave....pa probaj potražiti Hrvatsku u njemu....

druga opcija je da pošalješ mail direkt Amazonu i pitaš ih isto pitanje koje si ocdje pitao...

tor 10.11.2004. 17:45

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri
.........neki nabrijani mod poput tor-a....zadnji put kad je on reda radio pol foruma je banano :D :p )
Oho, več vidim tko je slijedeči na listi za ban:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47.