dominik111 |
05.03.2009. 18:44 |
Molim pomoc hitno..molim
Ovako juce restam komp radi drivera jel sam instalirao novi ati catalist i restam ja njega...kad prvo on vrti ono pise windows xp profesional i kad treba ici onaj logon.ja sam si namjestio zastitu da prvo ukucam pa onda udje.e ovaj puta mi se to nije pojavilo.naime instalirao sam windows 7 transformation pack..sve mi je uredno radilo a taj pack promjeni i logon ikone sve sve sve..no kad mi je prosao onaj loading windows xp pojavi mi se greska citiram"winlogon.exe-unable to locate component,this application has failed beacuse SHELL32.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem"i onda pise da stisnem ok.ja stisnem i pojavi se"user interface failure,the logon usr interface dll msgina.dll failed to load.contact your system administrator to replace dll,or restore the original dll"i nakon toga pise restart i tako vrcenje u krug..probao sam u biosima da nesto sredim ali nista,probao sam ubaciti original windows xp install cd da repairam stvari no pojavi se neka fatal error i plavi ekran.evo mozda netko zna kako da sredim molio bi sto brze pomoc,jel ja sam ljencuga imam veliki hd pa nista ne przim na cd,znaci ako bi kojim slucajem trebao dizati win ako nema rjesenja brisu mi se igrice,projecti pjesme sto nebi nikako volio da mi se dogodi...zahvaljujem puno unaprijed.
|