![]() |
ode abit
|
šmrc :(
No pojavljuju se neki novi igrači na sceni pa je još uvijek konkurencija jaka (Foxconn, Biostar) :) |
|
Citiraj:
proteklih godina sam slozio gro konfi sa foxconn plocama, ako se nevaram i biostar je dost dugo kod nas, samo sto nije bio dosta zastupljen. mislim da ih je samo kvark drzao EDIT: @ razer - znam da je bilo govora o tome prije, al sad je sluzbeno gotovo ;) |
Foxconn je također imao svojih klimavih trenutaka u zadnje vrijeme...neznam kakvo je trenutno stanje...
|
sad kolko vidim njihovih ploca nema nigdje(asbis, microline), osim soc 1366 u linksu
|
Citiraj:
|
Nakon odličnog epoxa (socket A osobito) ode i Abit (socket A, 775). Imao davno NF7 i AN7... Heh, baš gledam da mi gigabyte izleti van da uzmem IP35PRO...
|
Šteta,Abitove ploče su uvijek bile nešt posebno...X38 će se zadržat što duže moguće,a šta onda kupit..vjerovatno Intel ploče...ili asusa...Ali to nije to :)
|
ode da eh da mi je piknut njihovu x48 gt zadnju plocu i ja sam miran dvije godine..
|
Moja bivsa IX38 QuadGT sa µGURU Panelom je jos uvijek kod buraza i ima nalog da ju ni pod razno ne prodaje.
Takodjer jos jedna ex moja maticna overklokerica BH7 je kod sogorice, takodjer sa slicnim naputkom. NEMA PRODAJE :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:36. |