![]() |
Problem s Windows Live Messengerom
Imam problem sa wlm-om (ili ti windows live messenger), naime, posljednjih par dana kad otvorim neki prozor za razgovor, dolje piše ''besplatna nadogradnja vašeg wlm-a besplatno'' , e sad me zanima kako se to može maknit bez da instaliravam tu nadogradnju (jer imam problema s tom nadogradnjom), unaprijed hvala
|
I kad nadografiš to i dalje ostane.. Ne znam zašto...
PS - Ja otkad sam nadogradio, WLM se nekim čudom sam voli odlogirati... Pizdek jedan zločesti.... |
E da to i mene muci to je on poceo pokazivat u zadnjih par dana,a ja nezelim nadogradit.Bas me zanika kako to makit.
|
Moj savjet bi bio da si nabavite neki alternativni besplatni messenger, jer je WLM katastrofa. Pogotovo ova zadnja verzija koja je nekima rušila i blesirala komp.
|
Kad smo kod alternativa, koja bi bila onako naj bolja..nešto kao Trillian?
|
Ja sam se bio prebacio na mirandu ali kod nje onda opet nece nekad da salje poruku,pa ode sama offline pa nekad nece da digne MSN na online itd..
|
Ma nije za glavu ,dobro ja se nikad nisam zalio na moj WLM,ali sam si napravio "skype" al ma WLM-u imam vise prijatelja...al dobro ...
|
evo sad se i meni pojavilo to sranje........a jbg meni ne smeta nek stoji necu nadogradjivati i cao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |