![]() |
(mini)laptop za 3-3.5 milje čuna, nesto u zadru za uzet
sestra me trazila da joj preporucim laptop za sestru od njezinog decka (wtf) neki laptop za doticnu cijenu i da se moze uzet u zadru...
u obzir dolaze oni mini-lapovi "sto stanu u dzep"... namjena bi bila ono, standardna... mail, office, net.... zahvaljujem... edit: googlo sam i ducane koje sam uspio nac u zadru su: vemil, links, hgspot, technomax... sad ne znam cega jos ima... |
|
MSI WIND, AcerAspire One, ASUS EEE1000...svi su super. Ja bi možda rađe uzeo WIND-a ili EEE radi 10".
|
tih 8+8gb je ipak premalo...
kakav je asus eee 1000hd, 2900kn u linksu, jos ostane para za neku eksternu przu i sve super? |
po oglasima pogledaj imas novih s garancijom eee 1000HGo 2000kn+/- parsto kn- iz tcom ponude- nema nista bolje za te novce
|
Nađi nekog na FER-u da ti u Skriptarnici kupi HP Mini Note sa popustom za studente tog faxa. Vidim da na tržnici ima jedan za 3.000kn.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=138524 |
ma ja to ne bih ništa kupovao dok ne dođu sa duplim atomom i optimiziranijim čipsetom za grafiku.. tad će bit prava stvar..
|
laptop nije za mene, bacite pogled na prvi post... >.>
ajmo ovako... sta je kvalitetnije, duze drzi bateriju... asus 1000hd ili aspire aspire1 a150? doduse, aspire ima jedan inc manji ekran... |
Citiraj:
Veći ekran, duži vijek trajanja baterije i ista cijena kao sami Acer Aspire One sigurno bi prevagnulo na njegovu stranu(Asusovu). :beer: |
hmmm, a koliku ulogu igra skoro pa duplo slabiji proc? (asus vs aao)
da li je taj proc kod asusa dovoljan za 1-2 prozora worda, winamp, i par tabova firefoxa uz koristenje wlana istovremeno bez nekih tezih trzanja? |
pa usprkos brojci atom 1.6 vs 900 celeron - celeron nije bas slabiji, naprotiv
|
prosiren cijenovni rang... sad se uzima normalan laptop do 4k... ista namjena...
pa ako moze neka preporuka... >.> |
Vidio na flajeru, ako nije bed loša grafika, core2, 2gb ram i nije 15'' nego 14'' pa je vjerojatno lakši ali i portabilniji.
|
na kraju je cura uzela u metrou hp 550 fu410... 3600kn... c2d txxxx@1.6ghz,2gb rama, 160gbdisk, 15.4... htjela je ovaj u makromikrou al kad je dosla je vec bio rasprodan... na kraju je otisla u metro i uzela ovaj... i evo, upravo pisem s njega i lap je cisto ok...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:41. |