![]() |
Ima neko ovakvu konfiguraciju(i što može s njom)?
Evo sutra ću dobiti:
Gigybyte K8NS pro nf3 250 AMD64 3000+ 2 x 512MB Kingmax SuperRam SATA 120GB Seagate Radeon 9800pro Zanima me jel netko ima takvu konfiguraciju (ili bar gotovo istu) i kakve je rezultate postigao clockanjem. Ja sam totalni početnik u OC-anju pa me to zanima radi usporedbe ili kojeg savjeta... hvala! ;) |
Trebao si uzeti drugi RAM, ako hoćeš OverClockati...
Može Kingmax, ali HardCore (crveni čipovi, zlatni keksić), takta 466MHz/500MHz. Ovo s crvenim čipovima/zlatnim keksićem nemoj shvatiti kao šalu, jer ti zeleni moduli imaju latencije u q*rcu. |
Citiraj:
Postoje moduli Tiny BGA iliti zlatni s crvenim chipovima i Hardcore koji su crveni PCB .. ponekd i zeleni, ali nikad zlatni. Kako onda može biti zlatni keksić, crveni PCB i hardcore |
Citiraj:
Superram je crveni PCB ja sam ima tri 433MHz keksica i na 420 MHz radili su na 2.5-3-3-7 sto i nisu tako katastrofalni timings-i i btw sada imam Corsaira koji na isto ferkvenciji radi na 2-2-2-5 i, barem po benchmarksima, razlika je minimalna znam da ce ovaj Corsair radit na visoj ferkvenciji s boljim procom ali poanta je jasna |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |