![]() |
Šarafi-vijci za kučište-gdje nabaviti!?!?!
E ovako, posijao sam par vijaka, koji zatvaraju bočnu stranu kučišta, inače kučište je Triton, e sad dal se negdje tipa Ve-mil, Hgspot može nabaviti ....
Ako netko ima iskustva, molim nek napiše-... Hvala |
Imaš ih u Linksu: Sharkoon Thumbscrews. Kolko se sjećam na Tritonu su upravo ovakvi za ručno šarafljenje :). Ako ti trebaju obični probaj otić do HGSpota i Vemila užicat koju vrećicu šarafa. Imaju toga na tone pa rado daju ;).
|
Citiraj:
Hvala ti puno. you saved my day...probat cu vidjet dal imaju ove sharkoon, ak ne idem u zic :) |
čipoteka
|
điz onak svaka željezarija ima te sarafe. Ono za tih par komada ti nece ni naplatit.
|
ako može lock na ovo...hvala svima na info
@ FLeks, gle procitaj post, pitao sam za triton kuciste, znaci 2 mi fale i htjeo bi da svi budu isti,...di da sad trazim zeljezaru?? Kad je lakse ovo sto su decki predlozili, ne znam odakle potreba tvog posta |
Citiraj:
|
Meni je veći problem naći šarafe za kartice,ove sam uzeo crne Sharkoon,odlični su evo,ni nakon god.dana se nisu izraubali,Chieftec je tower.
002BB tako nešto. A pošto sam pametnjaković posijao negdje pola originalnih za kartice,koji su bili vrhunski,sad tražim zamjenske sa svega živog,i naravno 1/10 paše kako spada.:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:46. |