![]() |
Slika na monitoru poblesavi i javlja grešku s grafičkom
Znači prilikom paljenja kompa, nakon što boota windowse i sve mi se slika deformira, šarene crtice se pojave preko cijelog monitora, miš i tastatura ne reagiraju. Resetiram ga i kada se boota nema više tog problema, ali izbaci error "Improper shutdown during VGA clock settings." i pita me da li želim ponovo namjestit, svejedno je odaberem li Ok ili Cancel jer me i na Ok izbaci van. Ne znam zašto se to događa jer nisam ništa dirao na grafičkoj, nisam clockao ništa... Nakon reseta radi normalno dok opet normalno ne ugasim pa upalim...
EDIT: Zaboravio sam napisati koja grafička: Geforce 9600 GT OC |
jel si mozda overclockirao grafu, jer ako jesi moguce da je u tome problem.probaj stavit najnovije drivere
|
Nope, napisao sam da apsolutno ništa nisam clockao ni dirao oko settingsa, a i krenuli su problemi negdje dan-dva nakon onih novih drivera. Onda sam vratio na stare i problem je i dalje tu, nije mi jasno uopće kako samo odjednom.. Pokušavam iscrpit sve mogućnosti prije formatiranja.
|
probaj nac na netu neki alat koji ti detaljno brise sve drivere iz registry-a.jer mozda ti pomogne prije nego formatiras
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |