![]() |
buka iz napajanja
Oj,
imam corsair cx400 i kad radim nesto zahtjevnije,npr igram gta ventilator u napajanju pocne radit dosta buke. jel mogu to nekak rijesit bez da mijenjam napajanje? |
Ne.
|
pojacas zvucnike pa zvuk igre prigusi napajanje. Tako ja rjesavam isti problem, doduse buku pravi grafa :D
|
To je normalno, C&C tehnologija...
Ako želiš izgubiti jamsvo i znaš šta radiš, samo promjeni vent od napajanja, recimo 120mm sharkoona 1200 r/pm-a... Nečujan brate. :) |
da bi zamijenio vent jel trebam lemit ili samo ustekat ko na maticnu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
IMHO ne isplati se izgubit garanciju za fakin' vent. |
a posto imam isti problem s svojim fsp blue storm dvicom je bi to uspjelo proci pod garanciju [u hgspot-u XD]...ugl lijepo necujno je dok se ne zaigra nesto sto malo vise ugrije pasivnu x1950 a onda pocinje rokaj fest...takodjer ako je kuciste polegnuto vent jednostavno pocne krciti dok se nekako na jedvite jade ne uspije zavrtiti...
|
Citiraj:
Inace, bluestorm II ima uzasno neefikasno napravljene heatsinkove (ako se to govance uopce smije nazvati heatsinkom) i nikako ne preporucam usporavanje venta bez nadogradnje/zamjene heatsinkova unutra. Znam jer imam to napajanje i dosta se grije cak i u OK provjetrenom kucistu "optereceno" P4 3.0C i 9800pro. |
Ja na tvom mjestu ne bih to radio,jer,gubis garanciju...A svako napajanje pod opterecenjem se jace cuje...Da cujes mog Chiefteca sto vristi kad igram nesto duze...Al kao sto greg SE kaze,pojacaj zvucnike :D
|
Ja sam imao Coolemaster 450W duugo, terao konfu u sigu. Kupio Chieftec 120mm, provukao žice van iz napajanja i spojio preko molexa na 5V - čiaj nečujan. Iddle je bitan, load...slušaj...igraš sa zvukom zar ne. No istina, ventovi u Corsu su teško smeće. Kod mene je samo pitanje vremena kad će moj izgubiti garanciju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |