![]() |
Krshina
Ajmo drustvo malo pomoci
Dobio sam na poklon krshinu od lapa - Gericom :D Mislio sam se malo poigrati njime, ono rastaviti pa brojati sarafice, vidjeti od cega je sastavljen i tako to :D Medjutim krshina radi, stavio sam mu drugi hard i upalio je iz prve :goood: E sad jedini mu je problem tipkovnica, slovo C jedva hvata a broj 3 nece ni pod razno. Zna li neko ima li gdje za nabaviti tipkovnica za Gericom i ko im je uopce zastupnik ? Kanta bi bila samo za torrente pa nek sljaka dok ne odapne a uostalom poklonjenom konju makar bio i Gericom se ne gleda u zube :D Thks na pomoci |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ak je samo za torrente, kaj nemos ustekat neku vanjsku?
|
Nekada davno, zastupnik Gericoma u bio Raj servis. Čini mi se da više ni ne postoje. Inače, Gericom je austrijski i tamo se još može naći dijelova za njega bez problema. Savjet je da baciš oko na njemački/austrijski ebay.
http://www.gericom.com/ |
Stranice Raj servisa još uvijek postoje, pišu i neke informacije u vezi Gericom servisa. Najbolje bi bilo da ih kontaktiraš. Ali se slažem sa rodneyjem, zašto jednostavno ne kupiš vanjsku tipkovnicu? Još će te i vjerojatno manje koštat.
|
Obrati pažnju na datum zadnjeg posta. Iz prve ruke znam da se njihova riječka poslovnica zatvorila prije nekoliko godina.
|
Čuo sam i ja da su kao prestali sa radom (vjerojatno i jesu s obzirom i na datum zadnjeg posta i nemogućnost downloada bilo kakvog cjenika), ali ako može telefonski provjerit, zašto ne?
|
Ja imam tipkalo od gericoma starog, samo mi daj slikaj svoju da vidim dal je to to. :)
15" lap btw |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |