![]() |
Koji novi hard 80/120gb?
e, kupovat ću si hard novi, ovaj moj je ipak malo premali postao.
pa me zanima što uzet, Maxtora ili Seagate? cijene su iste, sad me zanima omjer brzina, tišina, pouzdanost između ova dva proizvođača? i to recimo za 80gb modele, obične, ne Sata. Koštaju oko 450 kn novi. |
iz mog iskustva što se tiče pouzdanosti, ovim redom:
Hitachi, Seagate, Maxtor a istim redom i što se tišine tiče |
uzmi si baricu...preporodit ćeš se nakon zujalice od maxtora
|
Ja ima 1xsata seagate baracuda i 1x uata 100 wd800jb.
Mogu rec da je ovaj western digital tisi od seagate-a. |
Seagate :)
|
Kao ponosan vlasnik barice SATA 120Gb mogu reći da nije baš nečujan dok čita ali je brz i hladan (kada puše jedan cooler po njemu max 30 C ) ali ako ne puše dosta se zagrije ali u usporedbi sa WD om koji se čuje dok ne radi cijelo vrijeme ko Boeing 747 ili kao Maxtor koji kada čita proizvodi takvo roštanje kao da ti neko pored uha pili drvo motorkom!! Barracuda je zakon i Hitachi
|
riješeno
eto, kupit ću Seageta barracudu od Mitzeka.
Fala na savjetima :beer: |
ja bi ipak uzeo hitachija...ko sto i jesam :D
|
A samsung? Cujem da je dobio nekakvu nagradu za kvalitetu i tisinu.
|
Zemi Barakudu ali uzmi najmanje 120 gb ovo ti je pre malo
|
vlasnik 160GB sata i 80GB pata Seagate diska. Alles gut...so far. :)
|
Re: riješeno
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe, shvaćam te! :)
|
?
s čim je najbolje na disku od 120gb, napraviti particije, s tim da mi je disk pun podataka, pa bi htio napravit samo jednu particiju od 20gb, da na nju mogu stavit sistem. Formatiranje dijelog diska ne dolazi u obzir.
E sad, znam za Symantec Partition magic i Acronis Partition expert, ali ih nemam a zauzimaju prilično da ih skidam sa 56k modemom, i to su shareware.. |
Re: ?
Citiraj:
Morat ces ga dloadati, nema ti druge.... pregrizi govno (kao i ja sa modemom :D ) i skini tih 50 mb....:rolleyes: a sta ti druge preostaje?....:rolleyes: |
kojih 50mb?
ja sam našao verziju od 22.5mb, ali su naglasili da nije functional, da je samo shareware, što će mi to onda?! daj mi neki link odakle da skinem punu verziju, zadnja je mislim PM 8.0, može i 7.0 samo da zauzima manje za download... |
preporucam Acronis.
|
partition magic , svako malo ga koristim
|
pa meni ovdje stvarno nekad ide na kurac kako ljudi uopće ne čitaju niti razmišljaju što će napisati!
ja pitam odakle da skinem dotične programe, a meni ljudi još uvijek tuku o "preporukama",, pa znam i sam za partition magic i acronis, ali daj recite gdje da skinem punu verziju a ne shareware.... ako znate, naravno, ako ne, tnx |
meni ne pomalo, vec podosta idu na kurac ljudi koji na ovim stranicama traze izricito zabranjene stvati, a naravno nisu "friski"
konkretno, u trenutku dok ovo pisem imas 681 post-ova i pizdis o warezima i slicnom......:grrr: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18. |