![]() |
Pali gasi
Može li mi neko opisati kako najjednostavnije napraviti ima struje/nema struje gumbič za molex konektor. Recite mi kaj mi treba i sutra odem do čipoteke. Ak se nikom neda objašnjavat ljepo molim link na neku str. :beer:
|
Moraš prikinit žicu od faze, odnosno ako oćeš prekidač za 12 V, prikini žutu žicu. Kada si je prikinija na nju stavi sklopku, a sa drugog kraja sklopke produži žicu i ukopčaj ju u molex. Ako oćeš prekidač za 5V, uradi istu stvar :beer:
|
Gle towar znam da sam naporan al ja ti idem u medicinsku :( . Znam da sam idiot. Tehnički u osnovnjaku mi se sastojao od crtanja ininih naftnih platformi. Istina je da mi je otac dipl. ing. elektrotehnike ali nije baš previše revan prosljeđivati znanje na mene. Zasad mi idu samo stvari tipa bušilica, zalepi, ispili, zašarafi, odlemi, zalemi... Mene ti još uvjek muči razlika između volta i wata (malo pretjerujem. Čak znam i ohmov zakon:p ). Ono fakat sory. Ak ti nije teško molim te detaljan opis na nekom forumu (može i engliš) samo da je full detaljno, jer večina mojih eksperimenata sa strujom završi bijelim dimom i mrtvom mačkom (I forton mi je priraso srcu + 400čuna je teško skupit). Daj mi molim te barem reci kakvu sklopku da tražim u čipoteci i kaj da gdje spojim. Može i ovako : Reci kaj da kupim pa da te sutra kontaktiram putem PM da ne spamam bezveze glupostima.
|
Ako te zanimaju sklopkice i LEDice, na mojoj stranici imaš modding guide kako napravit fan controler od sklopkica, princip ti je potpuno isti.
Cro modders Uđi u modding, pa u fan controler na dnu stranice. btw da si mi dosadan, ne bi ti odgovara na pitanja :beer: |
Koj sam je biser. Uopče se nisam sjetio tvoje stranice. Treba mi drito to, al bez ledica. Možeš mi naškrabat il malo detaljnije objasnit kak bez ledica, mislim da sam skužio, al za svaki slučaj da ne skurim nešto.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
|
1 privitaka
Evo ti bez LEDica, al dobro ti je da staviš da ti služe ka indikatori
|
Puno hvala. Znači drugu crnu i crvenu ne diram. Kad dođeš u ZG idemo na biru. Ja častim.
|
Jebote kakav ti je to mrak avatar? E di ima puno avatara za skinut?
|
E daj mi reci kak da napravim svič sa berga sa potenciometra (crna i crvena žica).
|
NP, ali kad uzimaš sklopke, najbolje ti je da uzmeš sklopke koje imaju 2 pina, nemoj uzimat sklopke sa 6 pinova ka i ja, to su ti višepolne, jako komplicirano.
Bira :beer: |
Ista stvar ka i za žute
|
E ak skurim nešttm ti si kriv.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:08. |