![]() |
problem sa WinFast TV2000XP expert
Imam navedenu TV karticu ( Leadtek, WinFast TV2000XP expert ).....
Našao sam programe i sve to... i slika je OK i bla bla bla... Ali naišao sam na problem pri snimanju tv programa .... Ustvari snima OK i sve to, ali jednostavno ne mogu naći opciju snimanja u određeno vrijeme... Znači, želim da mu sutra u 14:50 snimi emisliju na RTL-u ( primjer ) .... Na kutiji piše da postoji prescheduling recording, ali ja tu opciju jednstavno ne mogu ili neznam naći... Može li mi tko pomoći ? THX |
pritisni F9 i već ćeš shvatiti...
|
neeeeemoj mi to raditi .... :hitthewal:
skužio sam odmah ..... ma daaaaaj ...pa koji sam ja retard hebote..... :care: :fala: hvala ti puno.... :respekt: |
e, ajde još jedna sitnica.... kad već vidim da znaš.... :))
zašto mi ne radi PinP ... odnosno slika u slici .. kliknem na to, ali se ništa ne dešava.. THX |
neznam zašto ti ne radi twinview, probaj instalirati najnovije drivere i najnoviji Winfast PVR
|
jesam, ali ne radi ..
ima "dugme" za stisnuti, ali kad stisnem, ništa se ne dešava... Ni to mi je manje bitno.... bitno jeda ja mogu snimati ... THX |
Imam istu karticu i meni takoder kad stinem za pip opciju,nista se ne događa;možda netko zna zasto?
|
jeste probli u programu kliknuti na tu opciju?
možda kartica jednostavno nema tu mogućnost |
PIP služi da se može gledat uz TV i nešto snimljeno na hardu. Znači snimiš nešt, otvoriš ga sa WinFast, uključiš PIP i u malom prozorčiću če bit ili tv program ili ono sa harda.
|
Citiraj:
I ja imam 2000 Expert. PIP ide samo da mozes pogledati ono sto si snimao , a da ti u drugoj slici ide realtime program. Isti slucaje je i sa 2000 RM. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:53. |