![]() |
Amd athlon 2500pr
Vidio sam u diskontu 24 Amd athlon 2500pr..zanima me da li je to mobilni procesor? Što znači taj "pr"? Znači li to prijenosni ili nešto drugo. :confused: hvala.. :beer:
|
pr=processor rating
isto kao da piše athlon xp 2500+... |
Citiraj:
|
imaš pravo... intel to kod svojih novih procova zove processor rating pa mi se malo pobrkalo...
|
mobilci su obično označeni XP-M ili slično, uglavnom sadrži M. Ako nije naznačeno prepoznat ćeš po FSB 266MHz, 45W isijavanja, te nešto višim efektivnim frekvama za PR
npr. Barton desktop 2600+ = 1917MHz Barton mobile 2600+ = 2000MHz |
Hvala ekipo. Imam jos jedno pitanje..mislio sam kupiti DFI lan party maticnu plocu za socket a i proc 2500 (mobile). Zanima me da li je to dobar izbor..i ako je kakav mi je cooler potreban za takvo nesto? Znam..znam..to su dva pitanja..ali kad sam vec tu.. :o hvala people! :clap:
|
bolje ploče od LanParty za socket A nećeš naći, što se tiče coolera, ovisi oćeš overclockat ili ne. Od jeftinih WhisperRocka ili FalconRock, onda nešto skuplja Arctic Cooling Silent serija, ako ćeš OC/tišinu onda neki Thermalright starije generacije (ovi novi su svi za K8), npr. SLK9xx ili SP97 upregneš sa Papstom, YSTechom ili Enermaxom 80/92mm, Zalman 7000 serija i CM Hyper serija, ni s jednim nećeš pogriješit
|
kad smo vec kod performance ratinga kako i gdje mogu saznati koji je pr za recimo...2550 mhz ili 2600 mhz tj kako to amd tocno mjeri?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala svima koji su mi odgovorili..naime..kupio sam bartona 2500+ i dfi lan party rev.b i super sam zadovoljan :D
See ya some other time..bye! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |