![]() |
lg kc550 u os ima signal a u pž ne,WTF?
ovak, kupio curi gore navedeni mob, budući da oboje studiramo u Osijeku, prvo ga je par dana koristila tamo, sve ok, kad smo došli doma u Požegu za vikend, tamo nema signal, mjenjali kartice, sa svima isto, mrdali po postavka od moba, niš, i jutros došli u os, htjeli reklamirat, vratila karticu, kad ono, gle čuda, opet ima signal...
šta sad ? ima ko kakvu ideju, ja znam da je 3g znao stvart probleme, al ja to na ovom lg-u stvarno nisam uspio dokučit di se to isključi... |
Uz upute se sve moze dokuciti :) Kad si vidio da nema signala , da li si probao rucno naci mrezu , dakle ne automatski da odabire mrezu nego rucno - on trazi a ti odaberes koju ce koristiti ?
|
Citiraj:
uglavnom, što se mreža tiče, imaju 3 postavke... jedna je za automatsko traženje...s tim uvijek nađe mrežu...al odmah izgubi signal... druga je ručnno traženje mreže...e sad, tu nekad ne nađe t-mobile mrežu, nekad da.. i treća je da sam sastavim popis preferiranih mreža... ali ja nigdje e vidim kako birati između 3g i gsm ili samo gsm pristupa mrežama... to me onak, dosta buni... :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:08. |