![]() |
Konfa - 1100kn
Slazem komp frendu i zanima me stamislite o ovome?
AMD Sempron 2200+ sckA 360kn DDR 256 pc3200 samsung 351kn EpoX 8k9a7i 360kn ukupno 1072kn Jel ima kojka bolja ideja. Lova je glavni faktor, pa jel ima nešt drugo za iste pare a da je bolje ak ima. Vidim nema više durona u ponudi. Jel sempron mjenja durona ili...? |
a ostalo :confused:
|
radje umjesto tog seproma stavi neki athlon xp....
|
LOL ja prije mjesec dana složio frendu istu takvu konfu (njemu treba samo za ured i net)
fino i glatko sve radi, ploča podržava semprone direkt iz kutije bez flešanja.... Citiraj:
|
Znaci to ce 100% radit. Nisam bio siguran jer sam cuo da su semproni slabija verzija A64, ali sam vidio socketA pa sam mislio da pitam ljude koji znaju. Frendu ionak treba sam za Warcraft, a ak je meni radio bez trzanja na palominu 1500+ onda bi trebo i njemu.
Dali je sempron otkljucan mnozitelj? Za cooler sam mislio FalconRockII za 60kn. jel ima šta bolje a da ima u vemilu ili hgspotu. BTW hvala na odgovoru. |
radit će sve super...
semproni su isto zaključani...btw ova ploča nema pci/agp lock tak da nemoj dizati FSB ja sam za cooler stavio NAJJEFTINIJI glacialtech od 20KN iz vemila :D tak da je falcon rock 2 i više nego dovoljan za warcraft je ok pila osim ak grafa baš nije neki teški šrot (sve sa 64 Mb bi trebalo dobro gurati 1024*768) ja uvijek preporučam 512Mb rama...ako ikako može još 300KN izvuć dosta bi dobio na performansama |
Semproni su odličan izbor; ja imam 2400+(1667MHz) i radi full stabilno na 2120MHz sa 1.75V:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05. |