![]() |
Cable tidy set - Lidl, 13kn
Evo što sam upravo ugrabio u Lidla, cijena je oko 12-13kn što je super za ovako nešto :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t352576_cable.jpg Mislim da može super poslužiti za organiziranje kako oko, tako i u kućištu. :dobartek: |
Jako fina stvar, pogotovo za one koji vole kejbljing job, i jos je jako jeftino..J sam sebi kupio one spirale kojima se omata skupina kablova i to mi super radi..
|
To sam i ja kupio :D
Korisna stvar |
Jedan 8-bit tribute u
pravoj Lo-fi izvedbi :) http://www.shrani.si/t/9/13q/smb6RqJ/mar-cableset-.jpg Ostavio poštar danas... upravo sam nasao i otpakirao. Javna pohvala Maru sto se sazalio nad jadnim Agramerima ciji LIDL nije ni cuo za ove artikle - te je velikodusno isporucio dvije mjerice :chears: |
ROFL na GIF :D :D
Nema na čemu, čekam tog Sonyja P234 u pošti svaki dan :eek: :D |
Predobra stvar, al nema u Sisku u Lidlu... :(
|
@ Visage - kaj tog nema tu kod nas u ZG? Taman sam se mislio zaletit do Jankomira sad jedan dan ovaj tjedan pa uzet par komada.
|
Kablovi se ne smiju vidjet, a ne da ih vidim i još povezane u tim veselim bojama!
|
Ako postoji ducan u HR kome treba stega i disciplina
Chad Vadera, onda je to LIDL u Jankomiru ! Depresivnijeg i uzasnijeg ducana ne sjecam se kad vidio u posljednjih 10 godina :( Police virtualne; nekakvi alkoholicarski sajam stolovi sa neuredno razbacanom robom. Ljudi kaoticno hodaju kao da su u nekoj klaonici i cekaju na izvrsenje svoje sudbe. Djelatnika ni za lijeka. Jedini endem koji radi, sakrio se u neki ured iza vrata - za dusevni mir - koja nemaju kvaku. Škilji kroz tonirano staklo i kad mu pocne lupati 10 ljudi, izadje i pokusa uputiti. Nemam pojma kakve su druge LIDL poslovnice, ali ovo nema sanse da bi proslo prostorno civilizirane smjernice modernog ducana. Uzas !!! Citiraj:
|
Ma to mi je drugi dio grada, prelijen sam do tam otić :D
Bio sam jednom u Lidlu dosad i to baš u tom na Jankomiru. Baš su me te police i stolovi iznenadili. Nikakvog reda i logike u slaganju artikala, al na kakvom je Lidl glasu vani, nije me ni začudilo. Jednom ću ja nać taj set za slaganje kablova :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:07. |