![]() |
Internet/server connection problem
Pozdrav!!!
Imam problem sa konekcijom na poslu. Spojen sam sa LAN kablom na switch i preko njega na server i na net. Svaki kompjuter na poslu mora si manualno upisat IP adresu da se spoji na server i net. Tako sam i ja i sve je radilo ok do prije par dana. Počelo mi se pojavljivat kada stisnem Repair Connection: Windows could not finish repairing the problem because following action cannot be completed: Clearing NetBT Malo sam guglo i našo da odem u start/run/cmd i da upisem: Reset WINSOCK entries to installation defaults: netsh winsock reset catalog Reset TCP/IP stack to installation defaults: netsh int ip reset c:/resettcp.log i onda restart comp. To mi i pomogne neko vrijeme ali opet kroz par sati mi se pojavi isto....Unable to Clear NetBt... Jel ima neko trajno rješenje da se to popravi... tnx |
Event Viewer?
Kakvih još ima grešaka? |
Citiraj:
Samo dobijem tu grešku... Windows could not finish repairing the problem because following action cannot be completed: Clearing NetBT |
|
hey...isprobo sam...i radi nekih sat 2..al onda opet isto...i sad mi se jos dogada to da trebam kliknut na neki link 5 puta da se stranica učita....kao da stisnem link i odma stop......imam firefox inače
|
Sad sam i naso ovaj virus...Nod 32 mi ga je stavio u quarantine al nemrem ga izbrisat...Wtf??!?!??!?!?!??!
a.bat zapchast trojan virus |
Ajde provas to rjesit sa malwarebytes i kaspersky anti virus...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |