![]() |
NOD32 stalno izbacuje errore
skinuo sam nod32, a naručio sam i legalne verzije za sve kompjutere u kući, i sad mi se ruši.
instalirao sam ga samo na 1 kompu (od 4), na kojemu su win xp takoreć čisti, i nikakav antivirus software nije prije toga bio instaliran, ali svako malo izbacuje ovaj error http://pce.hostili.com/images/nodftew_thumb.jpg ima li neko rješenje? ne ežlim bacit lovu na softver koji će se rušit. |
|
Probaj nabavit stariju / noviju instalaciju programa, ovu sadašnju deinstaliraj, očisti hdd, registry od ostataka pa restart pa nova instalacija.
Ako se radi o: ESET NOD32 3.0 Antivirus for Win XP/2000/Vista zadnja ver. 3.0.685 |
ova koja izbacuje errore je zadnja dostupna na njihovim stranicama. neznam koju više skinut, osim neku stariju preko torrenta, ali pitanje hoće li mi onda prihvatit kupljene login podatke?
ali probat ću. preporučuješ neku specifičnu verziju, ili bilo koja starija? |
A čuj, ako zadnja zeza onda neku stariju s tim da bi trebalo "pogodit" kod update šta pustit a šta ne (recimo pustiš av definicije a engine nemoj).
Ako su user podaci "ispravni" kad ih uneseš neće bit blema po tom pitanju. Možeš poslat mail na support, opiši i dokumentiraj šta se događa. Baci oko na njihov forum, jel se spominje taj error - rješenje. |
može link? malo sam gledao po eset forumu, ali nisam našao topic s tim problemom.
hvala |
imam ESET NOT32 antuvirus i sve je ok svakih 6 mjeseci dobijem lozinku , i odjednom mi se pocelo izbacivati da je pogresna lozinka ili korisnicko ime, zasto mozda zbog virusa koji su napali racunalo a ESET nikada nista ne nade
|
Ja još uvijek imam instaliran NOD32 2.5 i ono, virusi nemaju šanse s njim, odma ih nađe/zaustavi. Ova verzija 3 s druge strane ništa ne valja, sestra ga ima i kao da ga i nema.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
reinstall sve rijesio ! :beer: |
meni je usporavao torrent programe i mozlu pa sam ga maknuo, poslat ću ti na pm nešto
|
da s vise lokacija sa 100 lokacija decko nista nigdje ne radi nego se bavi kompjuterima pa ESET isti ima pola zupanije, morati cu ga izbrisati
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |