![]() |
5.1 surround problem na .mkv
Pozz...
Ne znam kako ovo srediti. Kad gledam film, u MPC-u, glas ljudi se čuje samo na centralnom zvučniku i to mi se ne sviđa. Želio bih rastegnuti zvuk da svaki zvučnik isto svira, a ne da prednji i zadnji sviraju samo ambijentalne zvukove a centralni samo govor ljudi. Imate li kakvo rješenje? MP3 u Winampu još nekak i razvuče preko svih zvučnika, al ovo je tvrdoglavo. |
Citiraj:
Koja je poanta tog? Ako bas moras skini AC3filter i stavi u postavkama stereo zvuk. |
Citiraj:
"Poanta" 5.1 zvuka je da se svaki razgovor, glasic cuje na centralni a ostali odrađuju "ambijent" iliti efekte...i da slusas mp3-ce i to jos u winampu te rastegnuto na 5.1, to negdje katastrofa zvuci..:kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Zvukovi ljudi ispadaju pretihi i djeluje jako čudno... |
Citiraj:
Ne mozes glas rastegnuti (osim da se u opcijama drivera ne prebacis u stereo mod) Centralni zvucnik bi trebao biti jasan i glasan te kao takav dovoljan za ono cemu sluzi. Vidim da imas Audigy pa neznam kako ti izgledaju postavke. Mozda nivo glasnoce za centralni zvucnik nije na maksimumu. Edit: Promaklo mi je... to se dogadja samo sa mkv fileovima ili opcenito (DVD, igre, AC3 divxvid...)? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:56. |