![]() |
svhost.exe - no disk, pop-up problem
ovako, frendu sam nosio novu verziju Everesta, da si stavi na svoj komp (windows XP proffi SP2) putem corsair flash voyagera, upiknuo sam stick, i prebacio program, krenuo s instalacijom, i program se nešto nije dao instalirati i u međuvremenu mi je počao bacati taj svhost pop-up prozor, sa onim opcijama CANCEL, RETRY ili CONTINUE, koju god da kliknem prozor se ponovi 4 puta, nakratko nestane i opet , sve dok ne restartam PC, onda je sve u redu, dok ne umetnem ponovno stick, sd karticu, ili koji drugi storage device...
Poruka koja još glasi u svakom prozoru je : "There is no disk in the drive, please insert a disk into drive \device\ harddisk\ dr3 (4,5,6 ovi se brojevi jedino mjenjaju)" Eto, molio bi ako postoji neko riješenje da se to sredi :) Hvala!! |
A na kompu nema nikakvog "smeca"?Pogledaj ovaj link za za problem "There is no disk in the drive".... http://support.microsoft.com/kb/330137
|
Citiraj:
|
Evo me opet :)
ovako, primjetili smo da dolje na trayu stoji ono safely remove, klikli na to, i nestala je ta poruka, ali sad je najbolje to, što više ne radi čitać kartica, aaaaaa, za poludit, usb radi, stick se normalno ušteka, nema više te poruke, ali čitać kartica ne radi sve do ponovnog restartanja PC-a kad se problemi ponovno javljaju umetanjem SD/XD kartice.... pokušavali smo mjenjati slova, ali to niš nije pomoglo :/ neznam više kaj da radim :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:25. |