![]() |
Moji case.
Molim ocijenu.
|
4! SUPER je! bilo bi pet, al kućište mi je bljak. kaj si sve koristio?
|
Bas ti je zakon kuciste,ja sebi mislim uzet gaming bomb jel mi se sviđa:)
|
najs.. još ga malo obojaš u neku boju, a da nije bijela, crna ili srebrna, da se primjeti na LANu :) ja sam svoje zeznuo što sam obojao u crno...
|
Ajde molim te slikaj malo onaj vent izbliza, zanima me kako to zgleda...
|
hvala ruljo. dal sam si truda. Pilil sam pleksi ubodno. Jebote 6 sati da se ne stopi. Ofarbal bum ga u neku glossy sivu, ali još neznam točno. Ima ko od vas airbrush. Sad sam u školi pa bum vam još poslije pisal. navečer.
|
ovo renesis?
|
E jel mi neko može objasnit kaj mi sve treba da mi se kučište sjaji u srebrnoj metalic boji?
|
Re: Moji case.
Citiraj:
Imam u kompu dvd, pržu, musketeer, 2 harda, 5 ventilatora, 4 pci slota su mi zauzeta i imam jedno 7 puta manju gužvu unutra. |
1 privitaka
Hvala na slici, isto tako moram ti reć sredi žice....
Meni se uskoro neće vidjeti napajanje od hdd-a i ide kabel( okrenut ću disk za 180 tako da su kablovi odnaprijed) |
Svaka čast renesis. Lijepo uredno. Ja ču svoje kabele ovaj tjedan. Uzeo sam si fan grill za 12-icu pa je sad još efektnije. Inače frend je stavio bjelu najlonku između venta i fan grilla zbog prašine i stvar fakat bolesno pali. Nisam probo al budem.
|
Airbrush anyone?
|
renesis, ovo je famozno a i ideja da se hard okrene je mrak ali daj pukni jednu sliku kaj gleda drito na matičnu a ne ovak iz boka
|
renesis, ovo je famozno a i ideja da se hard okrene je mrak ali daj pukni jednu sliku kaj gleda drito na matičnu a ne ovak iz boka
|
fakat je uredno,daj reci kak si to uspio
|
stvarno sve je uredno ka kod moje seke ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |