![]() |
Ventilator i potenciometar
|
Vent je odličan.
Ja imam Dark Red i nevjerovatno je tih. Protok mu možda i nije najsjajniji ali vent je pretih. |
Citiraj:
|
Da, 120-icu na ispuhu. Revoltec Dark Red, cvrene ledice. Lijepo izgleda.
Fantastično je napravljen, mekano ležište ima, onak "propada" kad ga stisneš, kao da je u nekoj spužvi, a opet čvrsto stoji. Vent je za svaku preporuku. Ja sam ga platio 65 kn. A i ovaj potenciometar mi se čini ok, 4 venta može kontrolirati. Hmmm, mogao bi si to nabaviti za ove 3 zvijeri od 230 mm na CM HAFu 932 :) |
Citiraj:
Ja ga imam i mogu reci da je odlican. Ima sve sto ti treba a nije puno skuplji. potrazi koji review, na ovoj slici se ne vidi bas najbolje. pozdrav |
Uffff, dobar je... al 300 kn za potenciometar... :kafa:
|
Citiraj:
|
Chome ovaj prvi što si napisao mislim da je best buy, a što se tiče ventova uvijek se može kupiti/napraviti prijelaz s 1 na 2 3-pinski konektor za ventove tako da ih vise možeš spojiti na jedan izlaz ali gledaj da li ti tako paše...
Imam spojene i neonke u kompu preko potenciometra i super je tako složiti komp kad netko dode imas show :goood:, a kad ides spavat možeš ih doslovno ugasit preko potenciometra :kafa:, tako da reguliras kako želiš kad želiš.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |