![]() |
Plastični držaći za matčnu
kako sam dobio novu matičnu i vadio ju iz najlona...puko mi je onaj plastični držać što drži hladnjak koji hladi chipset....sad mene zanima gdje to ima u okolici zg-a/sesveta za kupit.....trebam i onj feder koji dolazi na taj plastični držać....i jer mi može netko reć kako se to točno zove...jer ja sad napamet govorim...ali mislim da znate na kaj mislim...
|
mislim da ide sa svake graficke koja ima taj sistem, a ima ih :).
da smo blize dao bi ti par komada, sa 9550gt recimo (stara ljubav). btw, bas na atiju (sad pogledao) imas te federe koji vracaju plastiku gore, sad pogledao ;). da se toga naci kod ljudi, malo samo truda. edit. Plastični držači za matičnu :D |
heh...thx kaj bi mi dao...ali nažalost nikog ne znam o bi to imao....jer ima to kakvi dućan možda ili neš...
|
zamoli nekog tu iz zga da ti to da, najjednostavnije je.. ja sam isto tražio kopče za cooler za proc s775 i našla se dobra duša koja mi ih je poslala badava..
|
heh....a ne znam koga da zamolim...tj. u koji thread da stavim da bi trebal te plastike....ak ništa drugo probat ću doći do chipoteke možda tamo imaju....
|
Probaj to ovako. http://forum.pcekspert.com/showpost....86&postcount=1
|
ma zaletit ću se možda sutra do čipoteke, btw...imam ovaj dio koji ti imaš na slici...pa ak još trebaš javi...
|
Ako ti nemaju u cipoteci probaj onda skociti do feniksa pa pitaj u servisu dali nekim slucaju to imaju, ono sanse su jako male ali ono vrijedi pokusati. :D
|
kolko zajebancije zbog komada plastike..dd
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |