![]() |
Autonavigacija tomtom?
tomtom go 700 - uzeo bi si ovu navigaciju pa me zanima vaše mišljenje kakva je, koliko vrijedi i dali se mogu besplatno karte nadograđivat..nekužim se u navigacije uopće...
hvala puno na odgovorima... |
Citiraj:
|
I ja sam čuo da je TomTom koma za naše krajeve. iGO i AdriaRoute su puno bolja opcija.
|
uzmi radije bilo kojeg Garmina... karte su stvarno detaljne i skroz izlaze update-i... Garmina biraj po cijeni koja ti pase.. ni sa jednim ne mozes pogrijesiti..
|
za nase krajeve je cardinale zakon, i tocka, ne imaj drugih gps-eva uz mene
kad se izade van igo je odlican, jednostavan pregledan i brz garmin mi se ne svida, karte igo i garmin su u zadnje vrijeme potpuno iste, samo je stvar u softwareu, a na igo mi se on cini najvise user friendly tako da je moja preporuka - hrvatska - cardinale a inozemstvo - igo2008 |
kupi vivio ili kak se vec zove. Na njemu mos zbrisati te karte i staviti koje god oces (vrti se win mobile 6.0) .(ovo jos provjeri na kojim modelima je moguce)
|
nemam baš para za navigaciju pa sam mislio mjenjati za mobitel u vrijednosti 700kn... pa me zanim dali ta navigacija tomtom go 700 vrijedi toliko i dali ja mogu u nju ubaciti novije mape/karte pošto je ta navigacija stara par godina... hvala
|
rade skupi za ovaj vivio koji dode cca 900 kn ;). ak ti ne pase jedna mapa puknes drugu .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |