![]() |
Externi punjac za materiju od moba (nokia E66)
Dali to uopce postoji??
znate na sta mislim komad plastike u koji se stavi baterija da se puni, dok je druga baterija u mobitelu...kao sta je za digitalne aparate.... Znaci umetne se baterija u modul stavi se punit na struju dok drugu bateriju stavis u mobitel i koristis... |
to sam i ja razmisljao, mislio spojit adapter direkt na bateriju, ali, vjerujem da bi se desilo da bi zab na to i da bi se prepunila i pukla, posto je najvj samo u mobu regulator koji zaustavlja punjenje kad je bat puna...:) jedino, nabavit neki mob koji prima takvu bateriju a da iam razbijen ekran ili nesto, nisam do sad vidio da postoje takvi punjaci...
|
|
Postoji , ali nije materija nego Baterija , neka ti ostane takav naslov na ponos za brzopleto pisanje :)
|
Citiraj:
jel ima to di kupit kod nas...zna li ko? |
|
je al to nije za e66...
|
Kako formatirat nokiu e66
ja znam da se moze update softwera ... al mene to nezanima jel sma nakupio smeca po mobitelu i tio bi ga formatirat i stavit novi softver...
jel zna ko kako se to radi... neda mi se inprovizrat pa da nesto zahebem i da moram slat mob na servis... |
Ovdje bi trebao dobiti sve odgovore koji te zanimaju za e66.
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=117 |
trebao bi biti , kad se u izborniku pored izabere e66 i stalci , izbaci to sto sam stavio ...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:56. |