![]() |
HELP !!! Sapphire Radeon 9600Pro Advantage 128MB
Kupio sam ovu karticu. jezgra joj radi na 398, a MEMORIJA na 230 ??? Nije mi jasno zašto memorija radi na 230, valjda bi trebala radit na vecoj frekvenciji?? Mozda trebam nesto namjestit u BIOS-u ??? Inace imam instalirane najnovije Omega drivere. Maticna mi je epox 8rda3+.
h e l p ------ |
Advantage = disadvantage
nešto slično kao i PowerColor EZ...imaju punokrvni 9600Pro čip ,ali neku pušionu od meme...zato su jeftinije |
zašto ljudi ne guglaju prije šopinga?!? potražit na stranicama proizvođača, koji review, pitat na forumu eventualno... :confused: taj 'advantage' sam po sebi zvuči nedobro, pa sjećate se svi još tnt2 magic... :rambo:
|
Citiraj:
ASUS V3800 Magic TNT2 M64 zakon grafa i jedina nvidija u mome kompu ikada:D :D |
Citiraj:
|
ja mislio i sto kupit ovu advantage??? sad neznam??
|
Citiraj:
samo pazi da je 128bit |
Nedavno sam pitao linksovce u vezi ove grafe i brzo dobio odgovor da se radi o modelu na kojem mema vozi na 230. Na stranici proizvodjača nisam mogao naći ništa. Vjerovatno je mema neki shit pa je nećeš moci voziti kao na 9600 pro atlantis seriji.
|
Citiraj:
|
Više nigdje jer se ne radi više. Mislim da od safirku 9600pro neceš nigdje u hr danas nabaviti. Imaš 9600 pro od powercolora, gecube.:beer: :beer: :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |