![]() |
google - upozorenje štetni softver
ovu poruku dobijem kod klika na bilo koji link na googlu, bilo stranica bilo slika.
"Upozorenje- posjeta ovoj web lokaciji može štetiti računalu! Prijedlozi: * Vratite se na prethodnu stranicu i odaberite drugi rezultat. * Pokušajte s drugim pretraživanjem kako biste pronašli ono što tražite. Ili možete nastaviti do http://en.wikipedia.org/wiki/Data_flow_diagram na vlastitu odgovornost. Za detaljne informacije o pronađenim problemima posjetite Googleovu stranicu za dijagnostiku sigurnog pregledavanja za ovu web lokaciju. Dodatne informacije o tome kako se zaštititi od zlonamjernog softvera na mreži potražite na StopBadware.org. Ako ste vlasnik ove web lokacije, možete zatražiti pregled web lokacije pomoću Googleovih Alata za web administratore. Dodatne informacije o postupku pregleda dostupne su u Googleovom Centru za pomoć za web administratore." isto je i u firefoxu i u google chrome. antivirus je avg8, free verzija, firewall je zone alarm free verzija, te S&D i ad-aware. nisam imao problema s virusima, i nedavno sam pročešljao cijeli komp. trenutno ponavljam čišćenje. ako netko zna više šta se događa neka javi EDIT: do danas je sve radilo najnormalnije |
to se i meni javlja, ne mogu uopće koristit google. kako da to maknem, izluđuje me. za sada više ne koristim google nego druge search stranice, ali koje je rješenje ovoga?
|
mene isto jebe u mozak
|
očito neki veliki problemi kada i sebe smatra opasnošću
/slike u thumb/ |
upravo išao nešto tražiti, ista stvar...klikam jedan link (slike) ne radi...drugi ne radi...nijedan ne radi? nkj su ga sprčkali :D
|
il apdejtaju il su hacknuti :/
|
ma svima je očito ih nest muči :)
|
spybot je nešto našao pa počistio.
sada nestalo problema s googleom opasnost |
ma i meni se to dogodilo prije par minuta.. ali evo sad se popravilo.. vec sam mislio u probleme postati
|
|
Neka ga sruse :)
|
google malo popizdi i odmah worldwide panika :) forumi, svaka druga news grupa ...
|
a cuj ipak se informaticki svijet sastoji od 98% informaticki nepismenih usera....
|
"Naime, jedan od Googleovih inženjera je nastojao dodati jedan link na popis opasnih siteova, ali su umjesto dotičnog linka na popis ubačene sve web-stranice koje su sadržavale "/" u adresi.
Google tvrdi da ih je cijela afera koštala između 2-3 milijuna dolara izgubljenih prihoda od oglašavanja." hahh |
E sad se sjetim pogledati ovaj forum i temu....:hitthewal:
Danas instalirao nanovo windowse, instalirao sve programe, podesio sve za spojiti na net, napravio Backup s Acronisom i prvi klik na internet a ono ova poruka. Cijela 2 fukin sata sam preštelavao, deinstalirao, pregledavao, majstorisao da skužim u čemu je stvar. Umalo sve krenio nanovo instalirati...:sweating: Đizs Krajst koja slučajnost... |
RTL teletext 121 ;)
|
Nije prvi put da im se to dogodilo. Prije jedno 2-3 mjeseca ista stvar je bila... I najbolji griješe, nema se kaj tu posebno raspravljati... :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:04. |