![]() |
Pomoc
zanima me kako napravit stranicu od pleskiglasa?koliko bi me taj pleskiglas izasao...(bricostore,baumax)?hvala ako je ko vec radio ili ima slike ili video kako se radi hvala..:no2drug:
|
Citiraj:
Imaš po forumu brdo slika.... Skoro svaki mod ima neki prozorčić od pleksija Probaj možda malo i na google .... imam predosječaj da bi tamo moglo biti nečega o ovoj temi :D Za video mi nešto kaže da bi bilo dobro pogledati na jubito |
:dobar: eyeballl
Citiraj:
Ode sok po monitoru... |
ne mislim prozor nego da stranica
bude plex!! |
Citiraj:
Ako si pak mislio na cijelu stranicu u pleksiju malo je drukčiji postupak...
2 način (imitacija stranice) - znači pokušamo li napraviti istovjetnu kopiju postojeće stranice u DIY izvedbi obično ide malo teže zbog sistema fiksiranja koje posjeduje većina kučišta ... mada nije nemoguće uz dosta veliku spretnost i kompliciranost.... Lakši način bio bi učvrstiti pleksi pomoću nekoliko vijaka na rubovima tako da vijci prolaze kroz plexi i rub kučišta . Najbolje koristiti samonarezne vijke za metal kojima se prethodno zabuši rupa malo manjeg promjera od promjera navoja tako da si oni uvrtanjem sami urežu navoj u plexiju i limu. Moguća je i izvedba pomoću vijak-matica spoja samo onda treba obratiti pažnju da se matica mora učvrstiti na kučište kako bi se vijak na nju mogao pričvrstiti. 6. Odlijepiti foliju sa pleksija.... 7. Pobrisati stranicu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |