![]() |
Bežićna zamjena za MX 518 ?
Trebao bi preporuku nekog bežićnog miša , a opet da nije lošiji od mx 518 kojeg koristim... Trenutno imam miš koji dolazi sa Logitech ex 110 tipkovnicom, al mi najviše fali što nema dodatnih tipkica ...
Hvala! |
Logitech G7
ili ako nađeš kakav rabljeni MX900 možeš pogledat i MX Revolution |
Logitech G7
ja ti taj preporucujem ima ga frend i stvarno je dobar |
MX Revolution je bez premca - ima najbolju ergonomiju i kvalitetu izrade, a kotačić mu je fantastičan.
No u nas je preskup, u njemačkoj na ebayu ga ima za oko 50€, dok je u nas 700kn. MX1100 nije loš također, no ima lošiji kotačić (nema one "seamless" promjene između modova na što sam se navikao u Revolutionu i bez toga ne mogu) i forward tipka mu je smještena loše. Recimo na Revolutionu sam si podesio ovako stvari: - "search" tipka je show desktop (meni vrlo korisno) - bočni kotačić je volume up/down ili zoom - front/back tipke - tipka na kotačiću mi je middle click (za tabove u FF) - bočni scroll baš i ne koristim Kod njega je zakon oblik jer ima ogromno odmorište za palac i ne moraš skvrčiti ruku da ti palac ne dere po podlozi i nije previsok (kao MX1000 recimo) pa je ugodniji za rad jer ne umara ruku uopće. Jedini nedostatak revolutionu po meni je relativno slaba baterija koja mi traje max 3-4 dana, no brzo se puni. |
Citiraj:
Za revolution nisam našo kakve su baterije :/ ? Za sad mi je još 1100 nekako naj, al bi morao probat da vidim kak mi leži u ruci. |
Citiraj:
Revolution ima integriranu Li-Ion bateriju koja se puni preko punjača/stalka za miš te baterije neće otič samo tako to kaj ne koriste AA baterije im fakat nije mana već prednost |
Ja imam MX1000 vec vise od 3 godine. Nikakvih problema u tom vremenu s baterijom. A govorilo se kako je integrirana baterija losa stvar.
|
Razer Mamba je pravi miš za tebe...... xd
dobra zamjena za mx518 i ne nije preskup samo 130€:roller::roller::roller: sad za ozbiljno - g7 il revolution ovisi koliko novaca imaš i za šta ti treba miš |
Citiraj:
|
meni microsoft ima dobru periferiju pa pogledaj i njih,
mislim da je ovo mis kao iz wireless 7000 kompleta koji je meni skroz ok http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=8415 |
a gdje ima g7 u HR?
|
neka mi netko odgovori da li svi ovi miševi ( logitech) rade na 4-5 metara daljine?
|
da bez bada rade
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |