![]() |
..postadoh tata
..jednog malog crnog Z750 s ABS-om 2009 godište..nemogu da se ne pohvalim..
Kupljen u Malom Motu u Lovranu - svaka čast..uljudni, pojasnili sve sitnice oko motora, čak su nam pomogli utovariti motor u kombi, zavezati motor, čak su nam i posudili one stezače s kojima smo pričvrstili motor..vrhunska usluga! :palacgore: http://pce.hostili.com/images/280120094197bnw.jpg |
Zgodna "igracka"! :) Koje pare?
|
auuu sto se meni svida taj motor
|
Jebote ja vec mislio da si napravio jednog malog od krvi i mesa kad ono od metala :lol2:
I još kad prdne smrdi sve u 16 :goood: Uglavnom fina igracka. Samo moraš malog fino hranit i mijenjat pelene :roller: |
Citiraj:
|
Za krštenje svakom jedan krug! :D
|
opa čestitam...jako lijepo izgleda,fino mu stoji crna:goood:
|
Dobra "igracka":D
Puno sretnih kilometara :) |
Krasna stvar!
|
Hvala! :)
|
aj uzivaj,
a kad sad ovdje doleti LOKOT |
Citiraj:
pa sta nisu bili po 55000 ? ili je to zbog abs-a? Uglavnom ,ja imam 2004 z-a welcome to the Z club :D |
ja prodao ducati monstera 600cc i baš planirao uzet z 750 ili 1000...na kraju se odlučio za z1000 i odustao od oba :D nisam kupio nista na kraju,nije mi se dalo otplacivat kredu 7 godina
uglavom,dobra pila...najbolji omjer ulozeno/dobiveno & btw brzo ces ti htjet 1000 ;) :D ide odlično,ali...kasnije ce ti falit snage :beer: |
uuuuuu lijepo lijepo :D
neka samo pazljivo.kad ti ja kazem :D:D:D cudno bili su po 55 što je najisplativija kupovina kontam... |
to je zbog abs-a 100% takva cijena
|
chestitke i pamet u glavu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
brown nadam se da ti abs nece trebat,no dobro je da ga imas bio sam jako skeptican no kad sam probao... |
Citiraj:
|
Čestitam na lijepoj pili i puno ugodnih kilometara.
Oće li se dragoj guza lijepo smjestit na zekanu? ... ili će ona gileru :) |
Citiraj:
|
Takvo što ću si ja kupiti pod stare dane (cca oko 30. godine)... Studentski život ubija.
|
lijepa stvarcica, cestitam i sretno !
ja si zelim quada od suzukia (sport 450ccm) ali je mnogo skupo :D i, probao sam malo prikocit na supermotu sa abs-om. spas. ne zelim motor bez abs-a ;) :beer: |
Svaka čast!
Inače "Zekan" je meni jedan od najboljih motora |
Citiraj:
|
kod kawasakija nema motora "udobnog" smještaja :D većinom su svi tvrdi i većinom osjetiš u žilama svu snagu mašine... to je i cilj kawe,motor nije fotelja :) i btw,jebes dragu,sad ima zeku :smoke:
|
lijepo lijepo :)
a koliko se ceka trenutacno na zeda? :) |
Za zeka se čeka cirka tjedan dana, ovo je cijena s ABS-om, bez je nekih 57000kn..
..cijene su skočile brutalno gore zbog Yena..mislim da na Yamahama najviše..znam da je R6 bila nekih 88, sada je mislim oko 100. |
Citiraj:
isssss ne da nebi za nju dao 60, nego je nebi niti pogledao. mrzim yamahe i to su strasno precijenjeni motori ! :beer: |
hondaaaaaaa..... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |