![]() |
Forumaš: pureevil - R.I.P.?
Preko frenda sam saznao da je navodno forumaš koji je pod nickom pureevil na ovom forumu, forum.hr-u i seljacionline preminuo..znao sam ga s tog foruma, no bio je aktivan i na ovom.
http://forum.pcekspert.com/member.php?u=5910 Provjerio bi cijelu priču al sam bannan..pozna li ga tko? Nadam se da je samo bolesna šala? :( |
Da, koliko sam skuzio po seljaci-online forumu dok je radio, cini se da je lik umro u 32. godini. Pokoj mu vjecni, ako je istina.
Moj sin i kcer su obozavali Doru, Tomicu i Skockanog sto je on podijelio na forumu... |
Užas :(
|
|
Počivao u miru :(
|
I ja ga znam sa seljaci... Bio tamo dosta aktivan. R.I.P! :(
|
R.I.P. :(
|
R.I.P :(
|
R.I.P.
|
R.I.P
|
R.I.P
|
R.I.P.
|
R.I.P.:(
|
R.I.P.
|
R.i.P.
|
R.I.P.
|
R.I.P. iako ga nisam znao, zalosno je kad tako mlad covjek ode
|
RIP
|
RIP......prestrašno......a čitam o njemu šta ljudi pišu i čini mi se da je bio legendaran....tužno
|
Na forumu gdje sam admin smo imali jednu totalno super, uvijek raspolozenu curu....cak ni ne znam kako je dosla do nas, ali nam se svima ono "uvukla pod kozu". I tako se ona skompala preko neta sa frendom i trebali se nadi u Zg...ono, zeza ih cijeli forum....frend sretan...i odjednom ni glasa od nje...
Na kraju se sa njenoga nicka javi netko totalni nepoznat i kaze da je cura imala saobracajku kada je izla za Zg i umrla u bolnici....ali je prije nego sto je umra dala sestri username i pass da javi decku na forumu. Ma uzas....svi smo bili u soku. Hebiga...ljudi umiru, tako ce i za vecinu nas ovdje na forumu (ako ce postojati) neki ljudi na kraju pisati...R.I.P. |
RIP... :(
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je strašna strašna priča...
|
a jebote zivot
R.I.P |
R.I.P
:( |
E ne mogu vjerovat...
To je vlasnik seljacionline-forum.com... Bio je hostan na HrHostingu i znao sam se čuti s njim kad je imao problema sa serverom... Ne vjerujem. Potpisivao se sa pureevil, a sad sam pogledao fakat u bazu korisnika i to je on. Ma ne mogu jednostavno vjerovat... R.I.P. |
Neznam ga ali R.I.P.
|
r.i.p.
|
Pa ja fkn nemogu vjerovat, ovo je užas. :( (sjecam se legende...)
Pocivaj u miru |
Uzas, R.I.P.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |