![]() |
LCD Monitor
Kupio sam Samsung 172 X LCD monitor i zamislite u cijeloj Rijeci samo u jednom(jedino jos nisam provjerio u njemu(HGspot) ali na netu pise da imaju) ducanu imaju DVI-D kabel za kupit!!
Monitor sam kupio u Ventexu gdje kazu "to" ti mi ne drzimo isti odgovor dobio sam i u drugim ducanima. Zanima me sljedece: -U BUG-u pise da ovaj monitor radi na 1280x1024@75Hz ali kada idem u monitor settings gdje mi je odabrano "hide modes that tihs monitor cannot support" nema 75Hz vec 60,70 i 72. Po defaultu je namjesteno 70Hz da li da to promjenim u 75Hz? |
Istina, u cijeloj Rijeci samo u HG spotu imaju DVI kabel, tj. imali su ga u vrijeme kad sam ja kupovao.
Sto se refresha tice, kod LCDa nema razlike jer oni ne titraju a preporucena vrijednost je 60Hz. Ja svog isto drzim na 60Hz a nisam primjetio nikakvu razliku izmedju toga i 75Hz. |
LCD monitori najbolje rade na 60 Hz, iznad toga im se smanjuje vijek trajanja. Ak ti nije važno nemoj ga forsati, razlika gotovo da ne postoji.
|
Kupio sam kabel u HGspotu -imaju samo DVI-D Single (nemaju Dual ali nije neka razlika) za 123 kn.
Ostavit cu onda 6oHz. Hvala na odgovoru |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45. |