![]() |
Bluetooth Remote desktop aplikacija
Dakle kao sto gore pise treba mi remote desktop aplikacija koja bi radila preko bluetootha.
Server bi bio MSI Wind ili Acer Aspire One, a na njega bi se konektovao sa HTC TouchCruise (Windows Mobile 6). Trebalo bi mi veceras ili najkasnije sutra ujutru, mada bi i oni koji se ne jave u tom roku mogli napisati nesto pametno. Zahvaljujem! :chears: |
ja sam negdje nasao bluetooth remote 3,radi odlicno ali je jar aplikacija,tj java. Vjerojatno postoji i CAB za wm6 ali ni java nije losa. Ne mogu se sjetit di sam nasao a i ne mogu ti poslat dok ne dodjem sutra na posao :(
|
Ajde kad dodjes na posao pogledaj pa napisi.
|
Čemu ikakve aplikacije kad je RDC već integriran u WM 6 i radi sigurno bolje od third party rješenja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nasao sam taj cab fajl i sad cu se bacit na posao da ga snimim ,,, jos da se ovaj plavi zub nakani i da pocne raditi kako treba sve bi bilo ok (veci mi je problem plavi zub postao nego aplikacija za rdc) edit: Posle snimanja fajla ovako izgleda interfejs tog programa http://www.chrisrue.com/funcave/graphics/iwantmyrdp.jpg pojma nemam sta sad da radim sa njime,,, kako da ga popunim manje vise i nije to problem koliko cinjenica da nece serialni port preko plavog zuba da se napravi... |
Dali ima neka aplikacija da mogu pristupiti preko pc-a na mobitel, jer mi je puknuo display a trebam si prebaciti imenik i ostale stvari koje se nalaze na mobu, lako sa kartice... ali trebao bi jos sa moba pocupati a nemogu nikako pristupiti... i budala, nisam konfigurirao remote ranije, nije mi bilo potrebno... Hvala!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07. |