![]() |
vmware workstation - Kaj mogu s tim ?
Jeli itko ikada imao prilike raditi sa vmware workstation-om.
Na koju foru to radi i kaj s tim mogu napraviti ? (Načuh da ima mogučnost vračanja kompa u ped boot stanje.) |
možeš pokrenuti drugi operativni sustav pod postojećim
dakle, radiš pod windozama, i želiš nekaj radit u linuxu, umjesto da radiš dual boot, ti fino instaliraš taj program koji ti emulira sve od dizanja compa, bios-a, različitih boot-opcija...sve ko pravo...instaliraš si recimo linux i imaš prozor unutar windoza u kojem je linux.. naravno, podrazumijeva se da imaš dovoljno rama i cpu-snage da ti radi sve kak spada |
instaliraj vmware i uvjeri se sam...
vmvare simulira racunalo (znaci virtualno) na koje mozes instalirati sve moguce windowse ili linux distribucije (ovisno da li imas win ili lin verziju) |
Evo ja sam si na VMware instalirao Slackware 10.0 i radi ko zmaj :D
|
Imam instaliran XP, a htio bih instalirati 98 ili LINUX.
Prvi problem je što neće bootati sa CD a dugi kad mu umetnem start up disketu 98-ice i pokrenem cd on cvili da mu smeta NTFS particija XP-a. Kaj da mu napravim? Da kreiram dugu particiju FAT 32 i da njoj instaliram wmware pa će i na toj particiji pokušati bootati sustav ili postoji kraci put da se riješi taj problem ? |
super je stvar staviti win2k na vmware (cista instalacija) koja ti moze stajati na hardu, a onda na nju bacas svakakva sranja i isprobavas svasta, tako da si nesje*es glavnu instalaciju (na kojoj radis)...
|
WIN2K = WINDOWS 2000 ili je to program ?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:23. |