![]() |
Kako skinut
cooler sa procesora?
Mozda je smijeshno pitanje, al djeluje mi skroz cvrsto, a bojim se nesto jace potezat da ne ostetim procesor. Cooler je Termaltake Volcano 9, a proc Barton 2500+. Htio bih ga skinut da vidim oznake na procu, pa da probam clockat kako je tu u forumu receno. |
nakon kaj ga otkvacis na krajevima trebao bi ga slobodno moc dic, jedina banana je to kaj mozda ima jako cvrstu kvacicu.
UPOZORENJE: prilikom skidanja pazi da ne ostetis jezgru proca, tj. ne stisci hladnjak dok je koso na proc, da se nebi skrhala po rubu |
Kaj s etiče klokanja ne trebaju ti nikakve oznake...Klokaj pa ces vidit dokle ide.
SA skidanjem oprezno, otkvacit ces ga tako da odvijacem pogurnes zakacku prema dolje, kad ispadne zakacka slobodan je. |
Ok, hvala. Onda zasad ipak necu skidat cooler.
Btw, imas isti monitor ko ja. :) ADI. Dobro, sad sam kupio novi, al ovaj me sluzio 5 godina! |
Mene sad sluzi 7 godina :D Slika prva liga, bas sam sad gledo 19" ADI-je, jeftiniji su nego kaj je bil ovaj 15".
Bumo vidli, realno gledano sa daljine sa koje gledam 15" mi je cisto dosta Citiraj:
|
Ma odlican je mali. :cool:
Al malo mi je dosadil mali ekran i odlucih upiknut sad neki novi CRT prije neg ih prestanu proizvodit. I sad me glava boli od 19"!! :rolleyes: Ne znam kud bi gledao...:) |
ja također koristim adi f720 već dvi godine i odlično me služi
|
KOji si kupil?
Citiraj:
|
Za clockat ti baš i ne trebaju oznake, nafrlji pa vidi dokle ide... to ti je najsigurnije :D
E, da, :beer: ponosnim korisnicima ADI-a 4P :D |
Mogo bi probat na 10x210, pa i memoriju na 210.
A monitor sam uzeo MAG pf2-996 za 1300, :confused: |
Citiraj:
Nadalje, što se tiče monitora, jel to ona serija MAGa sa samsungovom katodom ili... baš neki dan bratić uzo 17inčni MAG, 765 il' tak neš, uglavnom samsungova katoda i monitor rula za 850Kn...LOL, ja za svoj dao preko 3 milje:rolleyes: |
Je, sa samsungovom cijevi. Meni je super. Htio sam LGF900P al ga vise nigdje nema, al i ovo cudo je super. I 3 godine garancija.
Al moze se otkljucat, ne? Pa vidim da ljudi imaju drugacije po sigovima. |
Citiraj:
|
Većina ima Mobilnog Bartona na kojem je otključan množitelj.
|
Pa nije moj tak nov. Imam ga od proslog lipnja. :)
Al dobro. Kuzim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:49. |