![]() |
Keyboard LED Visualization Winamp Plug-in
Video / demonstracija:
http://www.youtube.com/watch?v=BSIkBW7bczQ Download: http://www.winamp.com/plugins/details/31701 Stvar radi, pa eto da podijelim s vama :chears: |
Fora stvar :)
Samo što koristim foobar ali mogao bi povremeno čak i Winamp ubaciti tek toliko za malo light showa :D |
Dali se pali-gasi caps lock svaki put se upali na ovome ili se samo svjetlo pali?
|
Da, pali funkcije a ne lampice pa tako da ti text malo glupo izgleda.
|
A znači pali i funkcije tih tipki? lol
Ja mislio da samo lampice svjetlucaju a funkcije ostaju netaknute |
nesto slicno sam ja imao za mirandu, samo sto je radilo kao notifikacija za poruke. dakle dodje ti poruka i blinka ti caps,num... Uglavnom super je radilo dok je bila ps/2 tipkovnica, kad se preslo na USB onda je morao preko USB emulirati keypress, jel, a to onda vise nije bilo ni dobro ni pametno zato sto ti text cudno izgleda :D
Tak da je najvjerojatnije i tu problem svima koji su na USB tastaturi... |
meni se sam blesira caps (buduci da na lapu neam is drugo).. i slova su normalna kao sto vidite :)
|
nemojte slušat muziku kad pišete :lol2:
|
jeSSTEe sE pRobALI doOPiSIVAtTI s NeKIm PREk mSNa PA DAd vIDDIiTE kAAKK JE GLUPPO... EVVOO II tuU IImMA MmaALLIhH pRrOBLEEMa..... StIsNEs JEDNOM TTIIPku I BuDE KaKoo DAA SAAM jee stiso paAr putA.... KAao ssto viDDIte Iz PPrILOZENOg.... POZZZ
iiNAcE mII sE sSVidJJAa PplLUgGInn:::: |
Citiraj:
ŠtA tI nEKU oPaSNU TeHnjArU SLUšAŠ :roller::roller::roller: ( P.S. KoJI CAR!!!! ) |
nešto ovako beskorisno nisam vidio jako dugo vremena :)
|
e ajd da odmah pitam ovdje ako moze(ponizno) jel radi onaj plugin za winamp za G15 v2 da sve svijetli?
|
Mome frendu radi normalno
|
Citiraj:
|
ono preko LPT-a je puno bolja solucija, a i mozes diode staviti gdje god hoces
|
Citiraj:
|
OVo je fakaT zakon...
nekAd Ima probLeMA Sa PiASNJEM, AL kaJ SAD. |
A tip s youtube-a mi ukro tipkovnicu:D
btw fora stvar idem bas isprobati. eDiT:BAS je FoRA A JoS bolJE JE PIsAt s ovViMm:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:30. |