![]() |
Nije mi jasno
na pc-u kao da mi je sve downclockano prvo grafa mi radila na 298mhz umjesto na 668 i sad procesor radi na 2.0 (u my computer radi na 2.67, a u everest i CPU-Z na 2.0)
mbo: gigabyte ep35 ds3p proc: intel e8200 2.66 graf: gigabyte radeon hd 3850 512 mem: 2x1 kingmax 800mhz (danas vjerovatno gskill 2x2 na 1000mhz) napajanje: 550W chieftec hdd: seagate 320gb kupio sam tu konf. prije parmj (4-5) i uopce nisam zadovoljan |
iskljuci EIST (Enhanced Intel SpeedStep technology) u BIOS-u pa ti bu procesor radio stalno na 2.66
kaj se tice graficke mislim da ti je 298mhz 2D frekvencija kad pokrenes neku 3D aplikaciju automatski se frekva dize na 668 - neka me netko ispravi ako nije tako btw imas na milion tema na forumu postavljeno ovo pitanje u vezi EIST-a samo malo koristi search i citaj po forumu i sve ti bu postalo jasno :) kak nisi zadovoljan sa konfiguracijom? |
pa proc ti radi po cpu-z ~3.6Ghz a GPU load ti je 0% pa graficka radi u 2D modu jedino ti je brzina rama kriva mislim da bi trebali biti FSB:DRAM - 1:2
|
dobro je to tako, zašto da sve radi max kad ne treba, kada se pokrene nešto zahjtevnije onda se svi taktovi podignu na max
što nije u redu sa konfom ? |
prvo graficka mi je u drugom slotu na maticnoj jer u prvo radi jedino kad je pc polgenut na komp :D
i graficka ima neke tikove non stop kod otvaranja prozora u windowsu itd te nemogu igrat vecinu igara |
Citiraj:
i kakvi su to tikovi ? objasni malo |
pa kad je pc vodoravno na podu onda radi rafa u prvom slotu a kad ga dignem da stoji nromalno dode mi pred ulazak u windows i samo bude crn ekran
kad minimiziram maximiziram programe il prozorcice zna treperit prozorcic onak postepeno ga otvara... i kad upalim neki program i kad ga mišem vucem po monitoru zna bijele trake ostavlja ak me razumijete :D |
To nema veze s brzinom proca ili grafe, već s driverima i instalacijom windowsa.
I da, naslov teme ne može biti "Nije mi jasno". Što misliš kako bi izgledao forum kada bi svatko otvarao teme sličnog ili istog naslova? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:02. |