![]() |
Power options na XP-u za HP ..problemi
Prije XP-a imao sam vistu na HP8510p. Na visti je u power optionsima bilo za birati:
max battery balanced high performance Sada sam stavio XP, instalirao sve drivere..i ništa..imam samo portable/Laptop ili Home/Office desk. Trebao bi mi neki power manager..čisto da smanji clock procesora i smanji brightness dok koristim na bateriji laptop. |
Šta se desi kad isključiš ispravljač? Trebao bi sam detektirat promjenu i kako kažeš smanji brightness kad radiš na bateriji.
Jesi dobro instalirao XP tj. našao prave drajvere (chipset pogotovo)? |
lijepo, mogo si potrazit moju temu, nitko nije pomogao... :)
ugl... imas network hardware control.... nisam nasao nijedan koji podrzava clock proca.. samo sve ti ovisi koji laptop imas.. a svjetlo mozes kontrolirat sa Fn i nekom od tipki F serije ja mislim... |
Pretpostavljam da je Vista došla s lapom, jelda? Ja imam isti takav, ali nisam nikad instalirao XP, no pomoć bi trebala biti ovo.
|
Nije pomoglo, vratio sam vistu, pogasio sve, bacio update i sada tako dok ne izadje (koliko vidim) bolji windows7. Hvala.
|
Pretpostavljam da imaš slične probleme ko i ja. Reci mi samo dal ti XP prepoznaje bateriju? Ako ne prepoznaje onda imaš sličan slučaj sa XP-om ko i ja. Napravljen je putem nlita i naravno skinuti su driveri za laptop (netko je smatrao da ih netreba pa ih j izostavio).
Jučer sam puknuo svoj nlite xp sa integriranim SP3 i sata driverima i sve šljaka bez problema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |