![]() |
Windows Vista - promjena slova particija preko command prompta
Acronis True Imageom sam napravio image jednog notebooka koji je imao lijepo namještena slova particija i sve normalno radi. Kad taj image raspakiram na drugi potpuno isti notebook, slova svih particija se pomiješaju i naravno da ništa ne radi kako bi trebalo. Pokušao sam više imagea raditi, ali sa svakim je isto.
Zanima me kako mogu promijeniti slova particija na disku bez da bootam Windowse? Iz Disk Managementa ne ide jer ga ne mogu pokrenuti. Preko diskpart-a na prvi pogled promijeni, ali nakon reseta izgubi sva slova i kao da ništa nisam ni radio. Program fdisk s Windows 98/ME boot diskete također ne pali. Bilo što s Hiren's Boot CD-a je nemoguće pokrenuti jer mi ne prepoznaje SATA kontroler. Jedina stvar koja do sad djelomično pali je registry editor. Njega uspijem pokrenuti, promijeniti slova, ali opet to ne radi kako bi trebalo. Stvaraju mi se nekakvi temporary korisnički profili, system restore poludi jer više nema onih krivih slova koja su bila prije itd. Da mi je nekako taj key exportirati pa importirati kroz command prompt, ne znam je li to uopće moguće? Googlam, ali nema ništa pametno... Hvala unaprijed. EDIT: Našao sam ovo pa ću se poigrati... http://www.windowsnetworking.com/kba...istrytool.html |
Alah damn it, ne pali ni export/import... :( Svaka particija generira nekakav svoj hash key i, ako ubacim key s drugog notebooka, vrati se onaj koji je bio prije i koji ne valja, grrr...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |