![]() |
Kako spojiti laptop i TV
1 privitaka
Pretrazio sam forum i nasao sam slicne upite ali nisam nasao odgovor na ovo pitanje.
Pokusavam spojiti laptop (bez S-video-a, ATI X2300) na TV. izlazi na laptopu su VGA i DVI, a na TV-u RCA (cinc) i scart. posto u kod nas nisam nasao VGA-s-video ili VGA-RCA nabavio sam VGA - RGB kabel. [IMG]file:///C:/Windows/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] Zanima me dali netko znakako spojiti iste ili dali postoji neki adapter sa RBA na RCA ili scart. :fala::fala: |
Eto, ovo ti je jedino sto sam iskopao prije nekog vremena a i sam posjedujem.
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1602032 Stvar radi, garancija je mislim 2 godine tak da...:chears: |
:fala:
Jel ti radi? ako mozes napisati malo kakva je slika i dali se isplati kupiti? Neda mi se davati 400 kn a da nisam siguran. |
Citiraj:
Meni je trebalo pa sam kupio. Slika nije losa, malo je losija nego preko tv out-a na grafickoj ali da se postelat relativno. Malo su samo boje losije. To sve je na crt-u isprobavano tako da... Nemogu bas nista previse rec ni pozitivno ni negativno ali funkcionira. Ne trza, ne steka i jako je jednostavno za koristenje. :chears: Eto, pa sam procjeni jel ti se isplati kupiti to. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:14. |